Print   logon

Rejse Verden

Rejse Verden dækker både forretningsrejser og ferierejser på op til 2 måneder pr. rejse.

Vær opmærksom på ændringer pr. 1. august 2014 - læs mere om disse her.

Rejse Verden giver fuld dækning til sygdom og hjemtransport, uanset hvor i verden du er. Forsikringen dækker delvist i det land, du bor i. 


Rejser uden for Europa, hvis du har en kronisk sygdom eller er over 80 år

Hvis du skal rejse uden for Europa og har en kronisk sygdom, eller hvis du er fyldt 80 år (eller fylder 80 år på rejsen), skal du have et forhåndstilsagn fra Bupa Global Travel (tidligere ihi Bupa) inden din rejse.

På Bupa Global Travel's hjemmeside kan du downloade et ansøgningsskema om forhåndstilsagn. Bemærk, at der står i ansøgningsskemaet, at aldersgrænsen er 75 år, men det er kun for rejseforsikringer tegnet i Bupa Global Travel. For rejseforsikringer, der er tegnet gennem "danmark", er aldersgrænsen 80 år.

Når du har udfyldt skemaet, skal du sende det til:

Bupa Global Travel
Palægade 8
1261 København K

 

Udvidet Rejse Verden

Hvis du ikke har en familieforsikring, der dækker bagage, ansvar og retshjælp i udlandet, kan du også tegne tilvalget Udvidet Rejse Verden som supplement til Rejse Verden.

Rejse Verden giver fuld dækning til sygdom og hjemtransport, uanset hvor i verden du er.

Afbestilling Verden

Hvis du må aflyse din rejse, kan tilvalget Afbestilling Verden dække dig, så du får erstattet rejsens pris.

Forsikringen dækker ved dødsfald og ved akut alvorlig sygdom eller tilskadekomst, der medfører indlæggelse på hospital eller lægeordineret indendørsophold. Der er også dækning i tilfælde af indbrud eller brand i din bolig eller virksomhed.

Du kan tegne afbestillingsforsikringen lige inden din afrejse, blot med 3 dages karenstid. Det betyder, at du først kan gøre brug af afbestillingsforsikringen 3 dage efter, du har tegnet den.  

 

Bliv medlem

Tegn tilvalg

Se priser

Forsikringsbetingelser

 

Rejseforsikring 2014

 

©2014 Sygeforsikringen "danmark"  Alle rettigheder forbeholdes.       Telefon: 7010 9070       Se adresser