Gå til hovedindhold

Elev i "danmark"

Vil du også være en del af succesen? Vi søger lige nu 20 kontorelever inden for administration.

Brænder du for at kommunikere og hjælpe andre, og vil du udvikle dig i en stærk organisation, der vægter samarbejde og gode arbejdsforhold?

Så er en elevuddannelse i "danmark" måske noget for dig. Lige nu søger vi 20 kontorelever inden for administration med start den 1. september 2023 til vores lokalkontorer i København, Helsingør, Ringsted og Odense.

Hvem er du?

Du skal være god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk, god og hurtig til at arbejde med tal og forskellige it-systemer, og så er det vigtigt, at du er serviceorienteret og positiv i omgangen med mennesker.
Du skal afslutte eller have afsluttet EUX, HHX eller EUS med kontorlinjen

Se stillingsopslag

Bliv klogere på elevuddannelsen i "danmark"

 • Vi tilbyder dig en attraktiv, værdibaseret arbejdsplads med faglige udfordringer og et positivt, uhøjtideligt og fagligt enageret miljø.
  Nogle af dine arbejdsopgaver som kontorelev vil være at betjene vores medlemmer telefonisk, personligt og skriftligt. Medlemmerne søger svar på dækningsmuligheder, produkter og vejledning i brugen af vores hjemmeside.

 • Du skal starte 1. september 2023.

  • EUX Business giver direkte adgang med specialet kontor

  • HHX giver direkte adgang

  • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS specialet kontor

  Er du fyldt 25 år og har bestået eksamen efter 1. august 2015, skal du fremsende din realkompetencevurdering (RKV) eller du skal kontakte en handelsskole med henblik på at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning. Hvis du har spørgsmål om adgangskrav og uddannelsesretning, kan du kontakte nærmeste handelsskole. 

 • Du skal være god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk, god og hurtig til at arbejde med tal og forskellige it-systemer, og så er det vigtigt, at du er serviceorienteret og positiv i omgangen med mennesker.

 • Du får din faste dagligdag på lokalkontoret i enten København, Helsingør, Ringsted eller Odense. Alle kontorerne ligger meget centralt.
  Noget af undervisningen vil dog foregå på et af de andre lokalkontorer og på hovedkontoret i København.

  Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen inkl. frokost.

 • Vi tilbyder dig:

  • God pensions- og sundhedsordning, ulykkes- og tandforsikring

  • Ekstra gode forhold ved ferie

  • Gode familievenlige arbejdstider

 • Send din ansøgning sammen med seneste standpunktskarakterer og dit cv til en af de nedenstående e-mailadresser. Vi holder samtaler løbende og lukker opslaget, når de rette kandidater er fundet, dog senest 15. marts 2023.

  København: elev_koebenhavn@sygeforsikring.dk

  Helsingør: elev_helsingor@sygeforsikring.dk

  Ringsted: elev_ringsted@sygeforsikring.dk

  Odense: elev_odense@sygeforsikring.dk

 • Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingschefen på det lokalkontor, du ønsker at søge elevplads hos.

  København: Anni Hove Rudis, telefon 33 46 20 13
  Helsingør: Thomas Hjorth, telefon 33 46 22 80
  Ringsted: Bibi Rosengaard, telefon 33 46 23 07
  Odense: Lene Meyersahm, telefon 33 46 24 03

Hvad siger tidligere elever?

At være elev hos ''danmark'', har været fantastisk. Her er mange forskellige opgaver, så 2 dage er sjældent ens. Jeg har lært meget i min elevtid og fået fantastiske kolleger, der altid er klar til at hjælpe.

— Josephine

At have været kontorelev i "danmark", er det bedste der er sket for mig arbejdsmæssigt. Mine arbejdsopgaver har været varierende, udfordrende. Mine kollegaer har været gode til at tage mig med på råd, og jeg har haft stor medindflydelse på mange af mine arbejdsopgaver.

— Sabine

Som elev i "danmark" bliver du lyttet til, du får ansvar og medindflydelse. Jeg har været så glad for at være elev her, hvor jeg føler mig tryg og har gode kollegaer rundt omkring i landet. Ved at være elev her, vil du ikke blive skuffet.

— Mette
/ 3

Hvem er "danmark"?

"danmark" er ejet af mere end 2,7 mio. medlemmer. Det svarer til, at næsten halvdelen af danskerne er medlemmer og medejere af "danmark". Det gør os til Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab.

Medlemstilfredsheden og medarbejdertrivslen er i top. De seneste 5 år er vi kåret til det forsikringsselskab i Danmark, som har det bedste omdømme.

Vi er knap 200 engagerede medarbejdere fordelt på 8 lokationer rundt om i landet, som servicerer de mere end 2,7 mio. medlemmer.

Lige nu er vi i gang med at implementere et nyt it-system, så vi er godt rustet til fremtiden, og i den forbindelse har vi brug for flere hænder.

Mere om "danmark"

"danmark" giver tilskud til tandbehandling, medicin, briller, fysioterapi og meget mere. "danmark"s medlemmer har desuden mulighed for at supplere med en en række tilvalgsforsikringer som f.eks. rejse- og børneforsikringer.

Fordele som medlem
Personer med paraply under sky