Sygeforsikringen "danmark" har stiftet et nyt selskab, der tilbyder tandforsikringer til erhvervslivet

En tandforsikring til erhvervslivet

En tandforsikring fra "danmark" Erhverv gør det lettere at bevare smilet, når turen går til tandlægen. Med en kollektiv tandforsikring fra "danmark" Erhverv får ansatte, medlemmer eller kunder nemlig tilskud til tandlægeregningen. En tandforsikring giver økonomisk tryghed, og sunde tænder giver øget livskvalitet og færre sygedage. Med en tandforsikring fra "danmark" Erhverv kan du trygt læne dig tilbage i tandlægestolen. Resten bliver der helt enkelt og automatisk taget hånd om, og tilskuddet til din tandlægeregning bliver automatisk sat ind på din bankkonto. Virksomheden skal have mindst 50 ansatte for at tegne en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv.

Ualmindelig god tandforsikring

Med en tandforsikring fra ”danmark” Erhverv er dine tænder altid dækket - også dem med sølv i eller guld på, og de tænder der tidligere har været behandlet eller er behandlingskrævende, når tandforsikringen tegnes. Du ved altså, hvordan du er dækket, og hvad du får i tilskud. 

En tandforsikring giver økonomisk tryghed og bedre livskvalitet

En tandforsikring giver økonomisk tryghed – og bedre livskvalitet. En tandforsikring er et populært medarbejdergode, som gør en forskel for de forsikrede. At gå til tandlægen kan være en dyr fornøjelse, men med en tandforsikring og derigennem tilskud til tandlægeregningen bliver det noget nemmere at forholde sig til udgiften og komme af sted til tandlægen, når det er nødvendigt.

Det giver mange andre fordele, såsom sundere tænder, øget livskvalitet og færre sygedage. Det er nemlig vigtigt at opretholde en god tandsundhed for at undgå sygdomme i tænder og støttevæv. Det er med til at forebygge udvikling af f.eks. caries og parodontose. Betændelse i og omkring tænder og implantater har desuden sammenhæng med udviklingen af hjerte-karsygdomme, diabetes og lungebetændelse. En tandforsikring - og dermed en god tandsundhed - mindsker risikoen for følgesygdomme, og det giver samtidig en øget livskvalitet. 

Allerede medlem 

Er det egentlig en fordel at være dækket både som privat medlem af Sygeforsikringen "danmark" og med en tandforsikring i "danmark" Erhverv? 
Svaret er ja. En tandforsikring i "danmark" Erhverv via din arbejdsplads, din faglige organisation eller dit pensionsselskab vil – afhængig af den konkrete aftale – aldrig stille dig ringere, end du står i forvejen som medlem af "danmark". Som medlem af "danmark" får du tilskud til meget mere end tandbehandlinger, og du kan fortsætte dit medlemskab hele livet. Det er anderledes med den tandforsikring, du får via din arbejdsplads, faglige organisation eller pensionsselskab, da den er påvirket af, om du er erhvervsaktiv, skifter job eller går på pension.

fordele ved en tandforsikring hos os:

 • Alle tænder er dækket
 • Automatisk indberetning fra tandlægen 
 • Effektiv og omkostningslav administration 
 • 45 års erfaring og samarbejde med tandlæger 
 • Ingen aktionærer eller kapitalfonde, der skal tjene på det
 • Enestående høj kundetilfredshed

Med en tandforsikring får du tilskud til dine udgifter til blandt andet:

 • Tandfyldninger
 • Parodontalbehandlinger
 • Røntgenundersøgelser
 • Tandudtræk
 • Bedøvelse
 • Dyrere tandbehandlinger som kroner, broer og implantater

Tandforsikringen kan udbygges, så den f.eks. også omfatter tilskud til tandeftersyn og tandrensning. Præcis, hvad der indgår af tandbehandlinger, og hvor meget der gives i tilskud, aftales, når man indgår en gruppeaftale.

Få svar på dine spørgsmål til tandforsikringen her

Hvad er en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

En tandforsikring gennem "danmark" Erhverv kan tegnes af virksomheder, pensionsselskaber og faglige organisationer, som ønsker at hjælpe deres ansatte, kunder eller medlemmer med et økonomisk tilskud til tandlægeregningen.

Tilskuddene bliver helt automatisk overført til den forsikrede, da langt de fleste tandlæger automatisk indberetter til "danmark" i forvejen. Der er altså intet besvær med at skulle uploade eller indsende kopier af tandlægeregningerne.

En tandforsikring fra ”danmark” Erhverv er en gruppeordning, og vil derfor være obligatorisk for alle ansatte, kunder eller medlemmer.

Hvad er fordelen ved at have en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

 • En tandforsikring gennem "danmark" Erhverv dækker uden forbehold alle dine tænder, uanset hvordan de ser ud, inden du blev omfattet af forsikringen.

 • Den er samtidig nem og enkel at være omfattet af: Det fungerer bare, som det gør i Sygeforsikringen ”danmark". Så snart du har betalt din tandlægeregning, får du automatisk overført det tilskud, du har krav på til din bankkonto. Indgår der i den tandforsikring, du er omfattet af, en selvrisiko, så beregner vi også den, så du får det korrekte beløb overført til din bankkonto.

 • Er du medlem af ”danmark" – hvilket mere end 42 procent af befolkningen er - så får du en samlet opgørelse over dine tilskud.

 • Derudover er der ingen kapitalfonde eller aktionærer bag ”danmark” Erhverv, der skal tjene på ordningen. Det betyder, at vi i stedet har fuld fokus på at tilbyde de bedste dækninger til vores forsikrede.

Hvem står bag "danmark" Erhverv?

"danmark" Erhverv er 100 % ejet af Sygeforsikringen "danmark". Sygeforsikringen "danmark" har 2,5 mio. medlemmer og udbetalte i 2017 samlet erstatning for næsten 3 mia. kr. - heraf 1,2 mia. kr. til tandbehandlinger.

Hvem kan tegne en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

Det kan virksomheder, pensionsselskaber og faglige organisationer, som ønsker, at deres ansatte, kunder og medlemmer får en tandforsikring og hjælp til at betale tandlægeregningen. 

En tandforsikring fra ”danmark” Erhverv er en gruppeordning, og vil derfor være obligatorisk for alle ansatte, kunder eller medlemmer.

Hvor mange ansatte skal der være for at tegne en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv?

Virksomheden skal have mindst 50 ansatte for at tegne en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv. Men hvis der er tale om færre ansatte, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi samler op på interessen fra mindre virksomheder senere hen.

Hvem kan få en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

Alle ansatte, kunder og medlemmer i virksomheder, pensionsselskaber og faglige organisationer, der har tegnet en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv, og som arbejder minimum otte timer om ugen, kan blive omfattet af tandforsikringen. Det er også muligt at etablere en ordning, som giver ægtefælle/partner og børn mellem 18-25 år mulighed for at få en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv. Det vil da fremgå af den aftale, som indgås.

Er alle tænder dækket i tandforsikringen gennem "danmark" Erhverv?

Ja, hos "danmark" Erhverv er alle tænder dækket – uanset behandlingshistorikken. Du kan altså også få dækket tænder, der kræver pleje, eller som tidligere har været behandlet. Alle får samme dækning, så du ved altid, hvordan du er dækket, og hvad du får i tilskud via din tandforsikring.

Hvilke behandlinger dækker tandforsikringen?

Tandforsikringen dækker blandt andet udgifter til:

 • Udtrækning af tænder

 • Røntgenundersøgelser af dine tænder

 • Parodontose

 • Tandfyldninger

 • Bedøvelse

 • Dyrere tandbehandlinger som kroner, broer og implantater

De præcise dækninger, som ønskes, forhandles og fastlægges i den endelige aftale. F.eks. kan tandeftersyn og tandrensning tilkøbes, hvis man ønsker at udvide tandforsikringen med det.

Hvad koster en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

Prisen for en tandforsikring og præcis, hvad den dækker, afhænger af den konkrete aftale, som virksomheden, pensionsselskabet eller den faglige organisation indgår med "danmark" Erhverv. Prisen afhænger naturligvis af, hvor omfattende en dækning, man ønsker at give ansatte, kunder eller medlemmer, som hjælp til at betale tandlægeregningerne.

Produktinformation (IPID)

Her kan du læse mere om detaljerne i din forsikring

Tandforsikring - gruppeforsikrede

Tandforsikring - medforsikrede

Forsikringsbetingelser

Her finder du forsikringsbetingelserne for din tandforsikring

Forsikringsbetingelser

 

finansielt

Her kan du se årsrapporter fra "danmark" Erhverv

Årsrapport 2019

årsrapport 2018

 

Her kan du læse rapport om solvens og finansiel situation

SFCR 2019

SFCR 2018

 

Læs  "danmark" Erhvervs politik om aflønning her

politik om aflønning