Sygeforsikringen "danmark" har stiftet et nyt selskab, der tilbyder tandforsikringer til erhvervslivet

Få svar på dine spørgsmål

Generelt om tandforsikringen

Hvad er en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

En kollektiv tandforsikring hos "danmark" Erhverv kan tegnes af virksomheder, faglige organisationer og pensionsselskaber, som ønsker at tilbyde deres ansatte, medlemmer og kunder tilskud til tandlægeregningen.

Med en tandforsikring hos "danmark" Erhverv får du tilskud, når du besøger tandlægen og præcis det beløb, der er aftalt. Tilskuddene bliver helt automatisk overført til din bankkonto. Der er altså intet besvær med at uploade eller indsende tandlægeregningerne.

Hvad er fordelen ved at have en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

  • En tandforsikring hos "danmark" Erhverv dækker alle dine tænder, uanset behandlingshistorik. 

  • Ordningen er nem og enkel at være en del af: Det fungerer, lige som det gør i Sygeforsikringen ”danmark": Når du har betalt din tandlægeregning, får du overført det tilskud, du har krav på til din bankkonto helt automatisk. Er der i din tandforsikring aftalt en selvrisiko, så beregner vi også den, og du får det korrekte beløb overført til din konto. 

  • Er du medlem af ”danmark" – hvilket mere end 42 procent af befolkningen er - kan du finde en samlet opgørelse over, hvad du får i tilskud.
  • Derudover er der ingen kapitalfonde eller aktionærer bag ”danmark” Erhverv, der skal tjene på ordningen. Det betyder, at vi i stedet kan have fuld fokus på at tilbyde de bedste dækninger til vores forsikrede.

Hvem står bag "danmark" Erhverv?

"danmark" Erhverv er 100 % ejet af Sygeforsikringen "danmark", som har 2,5 mio. medlemmer, der fik udbetalt samlet erstatning for næsten 3 mia. kr. i 2017 - heraf 1,2 mia. kr. i tilskud til tandbehandlinger.

Hvem kan tegne en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

Det kan virksomheder, faglige organisationer og pensionsselskaber, som ønsker at tilbyde en gruppeordning til ansatte, medlemmer og kunder og eventuelt ægtefæller/samlevere og børn, hvis aftalen giver mulighed for det.

Hvem kan få en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

Alle ansatte, medlemmer og kunder i virksomheder, faglige organisationer og pensionsselskaber, der har tegnet en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv, og som arbejder minimum otte timer om ugen, kan få glæde af tandforsikringen. Det er også muligt at medtage ægtefælle/partner og børn mellem 18-25 år i ordningen. Dette vil fremgå at den enkelte aftale.

Hvor mange ansatte skal der være for at tegne en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv?

Virksomheden skal have mindst 50 ansatte for at tegne en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv. Men hvis der er tale om færre ansatte, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi samler op på interessen fra mindre virksomheder senere hen.

Dækning

Er alle tænder dækket i tandforsikringen gennem "danmark" Erhverv?

Ja, hos "danmark" Erhverv er alle tænder dækket – uanset om de kræver pleje eller tidligere har været behandlet. Alle får den samme dækning, og du ved altid, hvordan du er dækket, og hvad du får i tilskud.

Hvad dækker tandforsikringen?

Præcis, hvad din tandforsikring dækker, afhænger af den konkrete aftale, der er indgået med ”danmark” Erhverv.
Du modtager en oversigt over, hvordan din tandforsikring dækker, når din forsikring træder i kraft. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 33 46 26 56 for at høre, hvilke behandlinger du får tilskud til, og hvor meget du får i tilskud til den enkelte behandling.

Du kan altid logge ind på din personlige side for at se, hvad du har fået af tilskud til tandlægeregningen.

Log ind

Kan jeg fortsætte med en ordning gennem "danmark" Erhverv, når jeg går på pension eller mister mit job?

Tandforsikringen gælder så længe, du er tilknyttet arbejdspladsen eller er erhvervsaktivt medlem af organisationen/pensionsselskabet. Et medlemskab af Sygeforsikringen "danmark" kan du derimod bevare hele livet, så længe du melder dig ind, mens du er rask, og inden du fylder 60 år.  

Kan mine børn og ægtefælle/samlever også komme med i en "danmark" Erhverv-ordning?

Hvorvidt børn og ægtefælle/samlever også – mod en ekstra betaling – kan blive omfattet af gruppeordningen og dermed få en tandforsikring, afhænger af den aftale, din virksomhed, faglige organisation eller pensionsselskab har indgået med "danmark" Erhverv.

”danmark” Erhverv opkræver et gebyr, hvis en ægtefælle/samlever eller barn mellem 18 og 25 år ønsker at ophæve deres tillægsforsikring inden for de første 12 måneder. Tillægsforsikringen kan opsiges med 30 dages varsel. Hvis det sker inden for de første 12 måneder, vil gebyret være 500 kr. Beløbet er pr. betalende forsikrede.

Pris for tandforsikringen

Hvad koster en tandforsikring hos "danmark" Erhverv?

Prisen for en tandforsikring og præcis, hvad den dækker, afhænger af den konkrete aftale, som virksomheden, pensionsselskabet eller den faglige organisation indgår med "danmark" Erhverv og afhænger naturligvis af, hvor omfattende en dækning, man ønsker at give i tilskud til tandlægeregningerne.

Dobbelt medlemskab

Får jeg noget ud af en tandforsikring, hvis jeg i forvejen er medlem af ”danmark"?

Ja, du har mulighed for at få en større andel af egenbetalingen af tandlægeregningen retur i form af tilskud, men det afhænger af den konkrete aftale, hvilken gruppe i "danmark" du er medlem af, og hvilket tilskud til tandbehandling det handler om. Som medlem af Sygeforsikringen "danmark" er der tilskud til meget andet end tandlægeregningen, såsom briller, medicin, fysioterapi og psykolog.

Kan det betale sig fortsat være medlem af ”danmark", hvis jeg får en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv?

Som medlem af Sygeforsikringen "danmark" har du også adgang til en helt række andre tilskudsområder, som medicin, briller, fysioterapeut, psykolog mv. Der er mere end 350 tilskud. Har du en forsikring gennem "danmark" Erhverv, kan den bortfalde ved et evt. jobskifte, hvis virksomheden opsiger forsikringen eller ved pensionering.

Et medlemskab af Sygeforsikringen "danmark" er ”for livet”. Det bliver ikke påvirket af, om du skifter job eller går på pension. Et medlemskab af "danmark" er altså ikke forbeholdt den tid, du er erhvervsaktiv. Melder du dig ud af Sygeforsikringen ”danmark”, så er det ikke sikkert, du har helbred til at komme ind igen på et senere tidspunkt.

Hvem kan se mine data i selvbetjeningen?

Vær opmærksom på, at hvis du som medlem af Sygeforsikringen "danmark" har givet andre lov til at se dine oplysninger på selvbetjeningen, kan de også se dine oplysninger vedrørende din forsikringsdækning hos ”danmark” Erhverv. 
Du kan til enhver tid ændre, hvem der må se dine oplysninger på ved at logge ind på selvbetjeningen.

log ind

Praktisk om tandforsikringen

Er det medarbejdere fra ”danmark", der betjener "danmark" Erhvervs kunder?

Ja, med en ordning i "danmark" Erhverv får du samme gode service og betjening, som mange allerede kender fra medlemskabet af Sygeforsikringen "danmark". En service som 86 procent af medlemmerne i den seneste tilfredshedsundersøgelse var enten ”tilfreds” eller ”meget tilfreds” med.

Hvordan og hvor tit får jeg mine tilskud udbetalt fra "danmark" Erhverv?

Du vil få tilskud til din tandbehandling udbetalt umiddelbart efter, du har betalt for behandlingen hos tandlægen. Du skal blot bede tandlægen om at indberette til ”danmark", så sørger "danmark" automatisk for at beregne og udbetale dig de tilskud, du skal have fra din tandforsikring og samtidigt det tilskud, du er berettiget til, fra Sygeforsikringen ”danmark", hvis du er medlem her.

Pengene vil blive overført til din bankkonto i løbet af en uges tid.

Hvor skal jeg ringe og skrive til, hvis jeg er medlem af både "danmark" og har en ordning i "danmark" Erhverv, som jeg vil vide noget om?

Har du spørgsmål til din ordning i "danmark" Erhverv, kan du ringe til os:

33 46 26 55

Hvis du vil sende os en besked, skal du logge ind:

Log ind

Hvor kan jeg se mine tilskud?

Præcis, hvad din tandforsikring dækker, afhænger af den konkrete aftale, der er indgået med ”danmark” Erhverv.
Du modtager en oversigt over, hvordan din tandforsikring dækker, når din forsikring træder i kraft. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 33 46 26 56 for at høre, hvilke behandlinger du får tilskud til, og hvor meget du får i tilskud til den enkelte behandling.

Du kan altid logge ind på din personlige side for at se, hvad du har fået af tilskud til tandlægeregningen.

 

Log ind

Hvilken tandlæge skal jeg vælge?

Du vælger selv den praktiserende tandlæge. Eneste krav er, at tandlægen indberetter elektronisk til "danmark", hvilket de fleste tandlæger gør.

Hvordan anmelder jeg en behandling?

Du skal blot bede tandlægen indberette regningen til ”danmark”. Så snart du har betalt regningen, modtager vi regningsoplysninger og sørger for, at dine tilskud bliver udbetalt i løbet af få dage. 

Kan jeg vælge en tandlæge i udlandet?

Ja, du kan frit vælge en praktiserende tandlæge i et EU-/EØS-land. Kravene for at få dækning i udlandet er:

  • Regning og vedlagte dokumenter skal være på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk. Du kan evt. sende en autoriseret translatøroversættelse sammen med den originale regning.
  • Regningen skal indeholde navn, adresse og cpr-nummer på den person, der har modtaget behandlingen.
  • Regningen skal være kvitteret og være specificeret med en beskrivelse af alle ydelser, priser og behandlingsdatoer.
  • Vi skal have dokumentation for, at behandleren er autoriseret i det pågældende land.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

33 46 26 55

 

Som virksomhed, pensionsselskab eller faglig organisation kan du skrive til os via kontaktformularen:

Skriv en besked

 

Som forsikret skal du logge ind for at sende os en besked:

Log ind