Gå til hovedindhold

Om "danmark" Erhverv

"danmark" Erhverv tilbyder kollektive tandforsikringer til erhvervslivet, og er 100 % ejet af Sygeforsikringen "danmark".

"danmark" Erhverv blev stiftet i 2018, og tilbyder kollektive tandforsikringer til erhvervslivet. Vi trækker på Sygeforsikringen "danmark"s mangeårige erfaring og samarbejde med tandlæger. Vi har ingen aktionærer eller kapitalfonde, der skal tjene på os. Ingen overraskelser - det fungerer!

En enkel, digital løsning

Vi har adskillige års erfaring med at håndtere tandforsikringer til Sygeforsikringen "danmark"s over 2,7 mio. medlemmer, og ved hvad service er. Vi har et udbygget system til udveksling af regningsoplysninger digitalt med tandlægerne, og vi har den it-teknologi, som kan håndtere udbetalinger af tilskud enkelt og sikkert.

Sygeforsikringen ”danmark” står for beregninger og tilskud

Sygeforsikringen "danmark" står for både beregning af tilskud samt for udbetaling af tilskud til de forsikrede for tandforsikringer tegnet gennem "danmark" Erhverv.

Alle tænder er omfattet af den tandforsikring, som "danmark" Erhverv tilbyder. Der er ingen overraskelser. Dog dækker vi ikke manglende tænder ved forsikringens start.

Allerede medlem af ”danmark”?

Det vil fortsat kunne betale sig at være medlem af "danmark", selv om man får tilbudt en supplerende tandforsikring. Det vil blot betyde, at man vil kunne få endnu mere i tilskud til tandlægeregningen. Den kollektive ordning vil dog aldrig kunne erstatte et medlemskab af ”danmark". Et medlemskab af "danmark" er for livet og giver tilskud til 350 andre forskellige behandlinger og tilskud. F.eks. til medicin, briller, fysioterapeut, psykolog mv.

"danmark" Erhverv
Palægade 5, 1261 København K
CVR-nr. 39437392