Gå til hovedindhold

Om tandforsikring

Med en tandforsikring fra "danmark" Erhverv giver du dine medarbejdere en god grund til at bevare smilet, når turen går til tandlægen. De får nemlig tilskud til tandlægeregningen.

Tilskud til tandlægeregningen

Tandlægeregninger kan være dyre. Men en tandforsikring giver tilskud til en del af udgifterne hos tandlægen.

Som virksomhed giver I derfor jeres medarbejdere en tryghed i økonomien og sundere tænder med en tandforsikring. Det betyder øget livskvalitet og glade medarbejdere, og ikke mindst behøver ingen at bekymre sig om den næste tandlægeregning.

En kollektiv gruppeforsikring

Tandforsikringen skal tegnes som en kollektiv gruppeforsikring. Det betyder, at alle medarbejdere eller en defineret medarbejdergruppe skal forsikres, og I skal være mindst 50 medarbejdere.

En unik dækning

En tandforsikring fra "danmark" Erhverv dækker alle tænder - også dem der kræver ekstra pleje eller allerede har eksisterende skader. Det er helt unikt. Sammen finder vi en dækning, der passer til jeres behov - både hvad angår behandlinger, selvrisiko og pris.

Kontakt os

En god beslutning

Med en tandforsikring vedligeholder du din tandsundhed, og det kan være med til at øge livskvaliteten og mindske risikoen for følgesygdomme

Erhverv fordele

Fordele ved en tandforsikring fra "danmark" Erhverv

  • Alle tænder er dækket

  • 100 % digital og automatisk

  • En del af Sygeforsikringen "danmark"

  • Ingen skal tjene på "danmark" Erhverv 

Alle tænder er dækket

Med "danmark" Erhverv i ryggen er I sikre på at få den bedste dækning, god service og en unik håndtering af jeres tandforsikring. Vi dækker som noget særligt alle tænder. Det vil sige også dem, der har en historik og behandlinger, der allerede er planlagt.

100 % digital og automatisk

"danmark" Erhverv bygger på et unikt og velfungerende samarbejde gennem mange år med tandlæger i hele landet. Det betyder, at man som kunde i "danmark" Erhverv blot skal læne sig tilbage i tandlægestolen, bede tandlægen indberette regningen og overlade resten til os. Vi sørger for at beregne tilskud og sætter derefter pengene ind på kontoen inden for få dage. I slipper altså for selv at uploade eller indsende regninger.

En del af Sygeforsikringen "danmark"

Vi trækker på Sygeforsikringen "danmark"s mangeårige erfaring og gode samarbejde med tandlæger. Så i "danmark" Erhverv får I samme gode service og betjening, som mange vil kende fra deres medlemskab af Sygeforsikringen "danmark". Der er ingen overraskelser - det fungerer bare!

Ingen skal tjene på "danmark" Erhverv

"danmark" Erhverv skal ikke generere et stort overskud af forsikringen – det skal blot balancere. Vi har ingen aktionærer eller kapitalfonde, der skal tjene på os.

Dækning og pris

Prisen på en tandforsikring hos "danmark" Erhverv afhænger blandt andet af den enkelte aftale, hvor omfattende dækningen skal være samt gennemsnitsalder.

Læs mere om dækning og pris

Kontakt os

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed.

Kontakt os
Erhverv kontakt