Gå til hovedindhold

Om tandforsikring

Med en tandforsikring fra "danmark" Erhverv giver du dine medarbejdere en god grund til at bevare smilet, når turen går til tandlægen. De får nemlig tilskud til tandlægeregningen.

Tandlægeregninger kan være dyre. Men en tandforsikring giver tilskud til en del af udgifterne hos tandlægen.

Som virksomhed giver I derfor jeres medarbejdere en tryghed i økonomien og sundere tænder med en tandforsikring. Det betyder øget livskvalitet og glade medarbejdere, og ikke mindst behøver ingen at bekymre sig om den næste tandlægeregning.

En unik dækning

Med "danmark" Erhverv i ryggen er I sikre på at få en god dækning, høj service og en unik håndtering af jeres tandforsikring. Og alle medarbejdere får glæde af lavere tandlægeudgifter.

En kollektiv gruppeforsikring

Tandforsikringen skal tegnes som en kollektiv gruppeforsikring. Det betyder, at alle medarbejdere eller en defineret medarbejdergruppe skal forsikres, og I skal være mindst 50 medarbejdere.

En god beslutning

Med en tandforsikring vedligeholder du din tandsundhed, og det kan være med til at øge livskvaliteten og mindske risikoen for følgesygdomme.

Fordele ved en tandforsikring hos "danmark" Erhverv

  • Alle tænder er dækket - undtaget manglende tænder ved forsikringsstart

  • 100 % digital og automatisk løsning - tandlægen sørger for at indberette regningen til "danmark"

  • En del af Sygeforsikringen "danmark" - som har mange års erfaring i samarbejdet med tandlæger i hele landet

  • Non-profit - "danmark" Erhverv skal ikke generere et stort overskud af forsikringen – det skal blot balancere. Vi har ingen aktionærer eller kapitalfonde, der skal tjene på os

  • Godt for helbredet - en god tandsundhed kan eksempelvis mindske risikoen for komplikationer ved diabetes og har sammenhæng til hjertesygdomme

Ring til os og få et tilbud

Ring til os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

33 46 26 55