Sygeforsikringen "danmark" har stiftet et nyt selskab, der tilbyder tandforsikringer til erhvervslivet

bevar smilet hos tandlægen

En tandforsikring hos "danmark" Erhverv gør det nemmere at bevare smilet, når du skal en tur til tandlægen. Du får nemlig tilskud til regningen, uden at skulle foretage dig det helt store. Og hos os er alle dine tænder dækket – også dem, der kræver pleje eller har en historik. Så du kan trygt læne dig tilbage i tandlægestolen og overlade resten til os.

Selvbetjening

På din personlige side kan du:

 • Se, hvad du har fået udbetalt af tilskud
 • Sende og modtage beskeder til/fra os
 • Indtaste og ændre dine kontaktoplysninger

log ind

Så nemt er det

"danmark" Erhverv bygger på et unikt og velfungerende samarbejde gennem 45 år med tandlæger i hele landet. For dig betyder det, at du blot skal læne dig tilbage i tandlægestolen, bede tandlægen indberette din regning og overlade resten til os. Vi sørger for at beregne dit tilskud og sætter derefter pengene ind på din konto inden for få dage. Du slipper altså for selv at uploade eller indsende regninger.

Så godt er du dækket

Med en tandforsikring hos "danmark" Erhverv er du sikker på, at den tand, der kræver pleje eller behandling, også er dækket af din tandforsikring. Hos os er alle tænder nemlig velkomne – også dem med sølv i og dem med guld på. Hvilke tandbehandlinger, der er en del af din tandforsikring, afhænger af den aftale, der er indgået. Henvend dig hos din virksomhed, faglige organisation eller pensionsselskab for at få oplyst dine dækninger.

fordele ved en tandforsikring hos os:

 • Alle dine tænder er dækket - også sølvtænderne og guldkronerne
 • Du får pengene på din konto i løbet af få dage
 • 100 % digital og automatisk - intet papirarbejde
 • En del af Sygeforsikringen "danmark" - god service og 45 års erfaring
 • Der er ikke nogen, der skal tjene på ordningen

 

Velkommen

Sådan gør du

 1. Gå til tandlægen
 2. Fortæl tandlægen, at din regning skal indberettes til ”danmark”
 3. Betal regningen
 4. Afvent tilskuddet på din bankkonto

Log ind

Du kan logge ind på din egen personlige side og se, hvad du har fået i tilskud til din tandlægeregning. Det er også her, du kan indtaste og ændre dine kontaktoplysninger og sende os en besked, ændre din e-mailadresse og dit kontonummer.

Log ind

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Det er de samme medarbejdere, der tager sig af Sygeforsikringen "danmark"s medlemmer, du vil komme i kontakt med. Så du er i gode og trygge hænder. Hvis du vil sende os en besked, skal du logge ind. Du kan også ringe til os på:

33 46 26 55

Få svar på dine spørgsmål til tandforsikringen her

Får jeg noget ud af en tandforsikring, hvis jeg i forvejen er medlem af ”danmark"?

Ja, du vil få noget mere, men det vil afhænge af flere forhold såsom den konkrete tandforsikring, hvilken gruppe du er medlem af i "danmark", og hvilket tilskud det drejer sig om.

Som medlem af "danmark" er der også tilskud at hente til meget andet end tandlægeregningerne og med en ordning via ”danmark” Erhverv kan du få en større andel af din egenbetaling af tandlægeregningen retur i form af tilskud.

Kan det betale sig fortsat være medlem af ”danmark", hvis jeg får en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv?

Som medlem af Sygeforsikringen "danmark" har du også adgang til en helt række andre tilskudsområder, som medicin, briller, fysioterapeut, psykolog mv. Der er mere end 350 tilskud. Har du en forsikring gennem "danmark" Erhverv, kan den bortfalde ved et evt. jobskifte, hvis virksomheden opsiger forsikringen eller ved pensionering.

Et medlemskab af Sygeforsikringen "danmark" er ”for livet”. Det bliver ikke påvirket af, om du skifter job eller går på pension. Et medlemskab af "danmark" er altså ikke forbeholdt den tid, du er erhvervsaktiv. Melder du dig ud af Sygeforsikringen ”danmark”, så er det ikke sikkert, du har helbred til at komme ind igen på et senere tidspunkt.

Kan jeg fortsætte med en ordning gennem "danmark" Erhverv, når jeg går på pension eller mister mit job?

Tandforsikringen tilbydes af virksomheder, pensionsselskaber og faglige organisationer til ansatte, kunder eller medlemmer. Det vil sige, så længe du er tilknyttet arbejdspladsen eller er erhvervsaktivt medlem af organisationen/pensionsselskabet.

Et individuelt medlemskab af Sygeforsikringen "danmark" kan du derimod bevare hele livet, så længe du betaler dit kontingent. Du skal blot huske at melde dig ind, mens du er rask, og inden du fylder 60 år.  

Er det medarbejdere fra ”danmark", der betjener "danmark" Erhvervs kunder?

Ja, du kan med en ordning i "danmark" Erhverv være tryg ved at få samme gode service og betjening, som mange vil kende fra deres medlemskab af Sygeforsikringen "danmark". En service, som 86 procent af medlemmerne i den seneste tilfredshedsundersøgelse har været enten ”tilfreds” eller ”meget tilfreds” med.

Hvordan og hvor tit får jeg mine tilskud udbetalt fra "danmark" Erhverv?

Du vil få tilskud til din tandbehandling udbetalt umiddelbart efter, du har betalt for behandlingen hos tandlægen. Du skal blot bede tandlægen om at indberette til ”danmark", så sørger "danmark" automatisk for at beregne og udbetale dig de tilskud, du skal have fra din tandforsikring og samtidigt det tilskud, du er berettiget til, fra Sygeforsikringen ”danmark", hvis du er medlem her.

Pengene vil blive overført til din bankkonto i løbet af en uges tid. 

Hvor skal jeg ringe og skrive til, hvis jeg er medlem af både "danmark" og har en ordning i "danmark" Erhverv, som jeg vil vide noget om?

Har du spørgsmål til din ordning i "danmark" Erhverv, kan du ringe til os:

33 46 26 55

Hvis du vil sende os en besked, skal du logge ind:

Log ind

Kan mine børn og ægtefælle/samlever også komme med i en "danmark" Erhverv-ordning?

Det afhænger af den konkrete aftale, som din virksomhed, pensionsselskab eller faglige organisation har indgået med "danmark" Erhverv, hvorvidt børn og ægtefælle/samlever også – mod en ekstra betaling – kan blive omfattet af gruppeordningen og dermed få en tandforsikring.

Hvor kan jeg se mine tilskud?

Præcis, hvad din tandforsikring dækker, afhænger af den konkrete aftale, der er indgået med ”danmark” Erhverv. Når du er omfattet af en ordning vil du modtage en oversigt over, hvordan du er dækket.
Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 33 46 26 56 for at høre, hvilke behandlinger du får tilskud til, og hvor meget du får i tilskud til den enkelte behandling. Du kan altid logge ind på din personlige side for at se, hvad du har fået af tilskud til tandlægeregningen.

log ind

Hvilken tandlæge skal jeg vælge?

Du bestemmer selv, hvilken praktiserende tandlæge du vil benytte dig af. 

Kan jeg vælge en tandlæge i udlandet?

Ja, du kan frit vælge en praktiserende tandlæge i et EU/EØS land. Kravene til dokumentation for at få dækning i udlandet er:

 • Regningen samt vedlagte dokumenter skal være på dansk, svensk, norsk, engelsk eller tysk. Du kan evt. sende en autoriseret translatøroversættelse sammen med den originale regning.
 • Regningen skal indeholde navn, adresse samt cpr-nummer for den person, som har modtaget behandlingen.
 • Regningen skal være kvitteret og være specificeret med beskrivelse af alle ydelser, priser og behandlingsdatoer.
 • Vi skal have dokumentation for at behandleren er autoriseret i det pågældende land.
   

Hvordan anmelder jeg en behandling?

Du skal blot bede tandlægen indberette regningen til "danmark". Så snart du har betalt regningen, modtager vi regningsoplysningerne og sørger for, at dine tilskud bliver udbetalt i løbet af få dage.

Hvad dækker tandforsikringen?

Præcis, hvad din tandforsikring dækker, afhænger af den konkrete aftale, der er indgået med ”danmark” Erhverv.
Du modtager en oversigt over, hvordan din tandforsikring dækker, når din forsikring træder i kraft. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 33 46 26 56 for at høre, hvilke behandlinger du får tilskud til, og hvor meget du får i tilskud til den enkelte behandling.

Du kan altid logge ind på din personlige side for at se, hvad du har fået af tilskud til tandlægeregningen.

Log ind

Hvis du vil klage

Læs mere