Sygeforsikringen "danmark" har stiftet et nyt selskab, der tilbyder tandforsikringer til erhvervslivet

Der er bisser på alle arbejdspladser...

...så pas godt på dem. Med en tandforsikring hos "danmark" Erhverv giver du dine ansatte, kunder eller medlemmer en god grund til at bevare smilet, når turen går til tandlægen. De får nemlig tilskud til tandlægeregningen. Og du får glade medarbejdere med sundere tænder. Det eneste I selv skal sørge for er turen til tandlægen - resten sørger vi enkelt og sikkert for. 

tandforsikring

Glade medarbejdere

Som virksomhed, pensionsselskab eller faglig organisation giver du jeres ansatte, kunder og medlemmer en tryghed i økonomien og sundere tænder med en tandforsikring. Det betyder øget livskvalitet og glade medarbejdere. Det er vigtigt med en god tandsundhed for at undgå sygdomme i tænderne, så du forebygger f.eks. caries og parodontose. Betændelse i og omkring tænder kan også have sammenhæng med udviklingen af hjerte-karsygdomme, diabetes og lungebetændelse. En tandforsikring og en god tandsundhed øger derfor både livskvaliteten og mindsker risikoen for følgesygdomme.

En unik tandforsikring

Med "danmark" Erhverv i ryggen er din virksomhed, pensionsselskab eller faglige organisation sikre på at få den bedste dækning, god service og unik håndtering af jeres tandforsikring. Vi dækker nemlig alle tænder – også dem i guld og sølv. Vi trækker på Sygeforsikringen "danmark"s mangeårige erfaring og samarbejde med tandlæger. Der er ingen overraskelser - det fungerer bare!

Kontakt

Hvis du vil høre mere om eller indhente et tilbud på en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv, så kontakt os via kontaktformularen nedenfor eller ring til os

33 46 26 55

Har du spørgsmål, finder du svar på en del spørgsmål i vores FAQ.

få svar på dine spørgsmål

 

tandforsikring-bisser

En god tandsundhed kan mindske risikoen for hjerte-karsygdomme, diabetes og lungebetændelse

Fordele ved tandforsikringen

  • Alle tænder er dækket - også sølvtænderne og guldkronerne
  • 100 % digital og automatisk - intet papirarbejde 
  • En del af Sygeforsikringen "danmark" - god service og 45 års erfaring 
  • Ingen skal tjene på "danmark" Erhverv - ingen kapitalfonde eller aktionærer
     

Hvad dækker en tandforsikring?

En tandforsikring hos "danmark" Erhverv skræddersyes til den enkelte virksomhed, pensionsselskab og faglige organisation, så den passer til jeres behov, hvad angår behandlinger, selvrisiko, pris og medforsikrede. I skal have mindst 50 ansatte, kunder eller medlemmer. Kontakt os derfor for at få et tilbud.

Hvad koster det?

Prisen på en tandforsikring hos "danmark" Erhverv afhænger af den enkelte aftale, hvor omfattende dækningen skal være, gennemsnitsalder med mere. Kontakt os for at få et tilbud, der passer til dine medarbejdere, kunder eller medlemmers behov. 

Kontakt os

Kontakt os, så vender vi tilbage til dig

Kontaktes helst per telefon og/eller e-mail