Gå til hovedindhold

Tekniske krav ved indberetning

Vi understøtter de nyeste styresystemer. Sikkerhedsprotokoller krypterer kommunikationen mellem din computer og "danmark"s servere og sikrer mod hackerangreb.

Vi scanner løbende vores systemer for sårbarheder, for at leve op til datasikkerhed og give vores medlemmer mest mulig sikkerhed. Det har ført til, at vi er nødsaget til at udfase aldrende teknologier, som giver risiko for sårbarheder.

Den 7. august 2018 fjernes følgende understøttelse af sikkerhedsteknologier på d-service og webservice til upload pakker:

TLS 1.0

TLS 1.1

Ciphersuite TLSRSAWITH3DESEDECBCSHA

"danmark" er berettiget til at ændre systemkrav for elektronisk indberetning af sikkerhedsmæssige årsager. Sådanne ændringer vil blive varslet med mindst 3 måneders varsel, medmindre der er tale om akut sikkerhedsbrist. Ved akut sikkerhedsbrist har "danmark" ret til at ændre systemkrav uden varsel.

Operativsystemer

Vi understøtter de nyeste styresystemer og er ikke kompatibel med ældre styresystemer end Windows Vista eller Windows Server 2008.

Læs nærmere om den historiske versions rækkefølge af Windows styresystem (ny fane).

Krypteringsprotokoller

Sikkerhedsprotokoller krypterer kommunikationen mellem din computer og "danmark"s servere og sikrer mod hackerangreb.

Vi kræver brug af Microsoft sikkerhedsprotokol (TLS) version 1.2 minimum fra 7. august 2018, hvor TLS 1.1 og ældre ikke længere understøttes.