Gå til hovedindhold

SymptomTjekker

Sygeforsikringen "danmark" stiller Danmarks første avancerede symptomtjekker til rådighed. Læs mere om SymptomTjekker her.

symptomtjekker.dk

Tjek dine symptomer trygt og anonymt hos ''danmark''

SymptomTjekker er Danmarks første avancerede symptomtjekker, den er udviklet af læger og understøttet af kunstig intelligens. Her får du mulighed for helt anonymt at indtaste symptomer og få en indikation af, hvad symptomerne kan være tegn på – uden kommercielle interesser.

Sådan fungerer det:

  1. indtast symptomer, alder og køn for dig selv eller en anden

  2. svar på spørgsmål, der relaterer sig til de indtastede symptomer

  3. se hvilke sygdomme, der kan relatere sig til det, du har indtastet

SymptomTjekker giver dig ikke en diagnose, men guider dig til, hvilken sygdom der kan være forbundet med de indtastede symptomer.

Fordelene ved SymptomTjekker:

  • Anonymt og gratis

  • Alvorlige eller skjulte sygdomme kan hurtigere blive identificeret

  • Ingen kommercielle interesser

  • Indholdet opdateres løbende

  • Certificeret og velafprøvet medicinsk teknologi

  • God brugeroplevelse, som sparer væsentlig tid

  • Bedre forståelse for symptomer end søgemaskiner eller websites

Gå til lægen, hvis du er i tvivl

SymptomTjekker stiller ikke en diagnose og er ikke en erstatning for lægen. Du skal altid kontakte en læge, hvis du, dine børn eller pårørende bliver syge eller har ondt. I "danmark” har vi hverken adgang til dine søgninger eller resultater, ligesom vi ikke har nogen lægefaglig ekspertise ansat til at hjælpe dig videre. Helbred er noget, du fortsat skal kontakte en læge for at drøfte.

At du opdager sygdom tidligt, har afgørende forebyggende og behandlende effekt

Sygeforsikringen ”danmark” har fokus på sygdomsforebyggelse og generel sundhed. Med SymptomTjekker gør ”danmark” det muligt for dig at tjekke symptomer, så du nemt og trygt kan få en indikation af, hvad symptomerne kan være udtryk for – og i alvorlige tilfælde opdage sygdomme, som kan være vigtigt at gå til lægen med.

SymptomTjekker forsøger med afsæt i lægefaglig videnskab at give en enkel, transparent og relevant service til dig uden nogen form for kommerciel interesse.

SymptomTjekker bygger på lægers viden og statistiske modeller fra faktiske patientjournaler. Lægers viden kombineret med validerede statistiske modeller gør SymptomTjekker i stand til at vurdere symptomer langt bedre end søgemaskiner og hjemmesider. Funktioner, resultater og informationer beror på lægefaglige erfaringer og vil aldrig blive tilpasset eller konfigureret for at understøtte kommercielle interesser.

SymptomTjekker er baseret på seneste videnskabelig forskning. Den er udviklet og gennemtestet af læger og baseret på seneste videnskabelige forskning og statistisk data. Data som fås ved at analysere tusinder af faktiske patientsager.

SymptomTjekkers algoritme har gennemgået mere end 100.000 timers gennemsyn. Den har været under udvikling af et team på mere end 50 læger og ingeniører siden 2012, og har siden lancering været udsat for mere end 100.000+ timers gennemsyn af medicinske eksperter og 12 millioner internationale brugere.

SymptomTjekkers algoritme er certificeret og godkendt som medicinsk udstyr klassificering-1 (Europæisk lovpligtig CE-godkendelse). SymptomTjekker er herudover GDPR-compliant og behandler alle data anonymt og fortroligt. SymptomTjekker tillader ikke udveksling af tilbageførbar data som f.eks. IP-adresse og/eller personlige identitetsoplysninger. Inden du benytter SymptomTjekker, skal du give dit samtykke til, at de indtastede data om køn, alder og symptomer kan bruges til at udarbejde statistikker og analyser med henblik på udvikling og forbedring af SymptomTjekker. De indtastede data behandles i overensstemmelse med privatlivspolitikken, som du finder her.

Prøv SymptomTjekker her:

Kontakt os

Har du spørgsmål til brugen af SymptomTjekker, og hvordan den fungerer, kan du sende en e-mail til symptomtjekker@sygeforsikring.dk.

Der må ikke skrives helbredsoplysninger i e-mailen.

Besøg vores sundhedsunivers

Nyt & Sundt er Sygeforsikringen "danmark"s sundhedsunivers, hvor vi sætter fokus på sundhed, velvære og livsstil. Vi skriver om de udfordringer og glæder, du kan møde i forskellige faser af dit liv.

Nyt & Sundt
Nyt & sundt dame