Gå til hovedindhold

Om Nyt & Sundt

Sygeforsikringen "danmark"s sundhedsunivers - med fokus på sundhed, velvære og livstil.

Nyt & Sundt er Sygeforsikringen "danmark"s sundhedsunivers, hvor vi sætter fokus på sundhed, velvære og livstil. Vi skriver om de udfordringer og glæder, du kan møde i forskellige faser af dit liv, når det gælder sundhed.

Nyt & Sundt er også et elektronisk nyhedsbrev, der bliver sendt fire gange om året. Nyhedsbrevet produceres i samarbejde med Netdoktor. Netdoktor er ansvarlig for indholdet i artiklerne.

Vil du modtage Nyt & Sundt?

Nyhedsbrevet er for medlemmer af "danmark", og det koster ikke noget. Hvis du er interesseret i at modtage det på e-mail, skal du logge ind på sygeforsikring.dk og tilmelde dig nyhedsbrevet under mine indstillinger. Her kan du også skrive, hvis du har kommentarer, ris eller ros til Nyt & Sundt.

Vær opmærksom på

Artiklerne i Nyt & Sundt belyser ikke nødvendigvis de enkelte emner (herunder symptomer, udredning og behandling) udtømmende, og indholdet må kun bruges som supplement og ikke som erstatning for professional rådgivning og behandling af en faglig ekspert på området. Eksperternes ytringer og eventuelle holdninger er ikke et udtryk for Sygeforsikringen ”danmark”s holdning til et givent emne.