Gå til hovedindhold

Velkommen til Nyt & Sundt

Velkommen til Nyt & Sundt

Nyt & Sundt er Sygeforsikringen "danmark"s sundhedsunivers, hvor vi sætter fokus på sundhed, velvære og livsstil. Vi skriver om de udfordringer og glæder, du kan møde i forskellige faser af dit liv.

Læs mere om Nyt & Sundt

Et par ord om de seneste artikler

De fleste af os har nok hørt om Sundhedsstyrelsens alkoholanbefalinger, men hvorfor er det så vigtigt, at vi skal mindes om det i tide og utide? Alkohol er en del af mange danskeres liv og fylder i mange sociale sammenhænge. Og nej, en drink eller et glas vin i ny og næ udgør for det meste ikke den store risiko, men regelmæssigt og overdrevent forbrug kan desværre have alvorlige konsekvenser. Først og fremmest påvirker alkohol vores hjerne, hvilket har indvirkning på humør, bevægelser og adfærd. 

Læs mere

Det, du ikke kan se - en podcast om skjulte lidelser

”Jeg havde en knude af væv på maven på størrelse med en bordtennisbold”

Vicki Zabell havde søvnproblemer, stærke smerter og en stor vævsamling på maven, før hendes lidelse blev anerkendt. Lyt med i afsnittet om endometriose, hvor Vicki fortæller om sit lange og seje forløb.

Lyt og læs mere her

Nyeste artikler

Her finder du de seneste artikler.

Tilmeld dig nyhedsbrev om sundhed

Som medlem af "danmark" kan du modtage nyhedsbrevet Nyt & Sundt direkte i din indbakke fire gange om året. Nyt & Sundt sætter fokus på sundhed og livsstil.

Læs mere
Nyt & sundt dame

Gynækologi, fertilitet og prævention

Se flere artikler

Det mentale helbred

Se flere artikler

Kost, motion og livsstil

Se flere artikler
Læs meget mere om