Søg i artikler fra Nyt & Sundt
Udgivet:
september 2017
Tina W. Christensen
Tina W. Christensen, Økonomidirektør, Sygeforsikringen "danmark"

 

Da jeg læste artiklerne om Legionella og endometriose, fik jeg følelsen af, at den viden kunne jeg godt have været foruden, og sådan er det tit, når jeg læser om sygdomme. Men samtidig sætter jeg pris på at blive klogere og tilegne mig ny viden, som gør mig mere opmærksom og i stand til at passe på mig selv og mine nærmeste. Men grænsen er fin, for sygdomme og angsten herfor må ikke tage overhånd. For mig handler det om at bruge min viden konstruktivt og med en god portion realitetssans.

Det samme gør sig gældende, når vi taler terror – der heller ikke må blive styrende for vores hverdag. Fylder frygten for terror i din hverdag, og har du svært ved at finde den rette vinkel over for dine børn? Så få gode råd af eksperterne i artiklerne ”Styrer frygten for terror din hverdag?” og ”Hvordan taler jeg med mit barn om terror, krig og naturkatastrofer?”.

Bekymringer giver grå hår på hovedet. Eller gør de? Vi dykker ned i håret og ser nærmere på, hvad der gemmer sig bag farven og længden på dit hår, og om hårfarvning er skadeligt. Vidste du fx, at vi fælder mellem 50-100 hår om dagen? Eller at et hår vokser mellem 3-7 år, inden det afstødes?

Er du en af dem, der er ramt af forkølelse, kan du med fordel lægge dig under dynen og læse artiklen om, hvornår en forkølelse bliver til bihulebetændelse.

Rigtig god læselyst!

Legionella - den skjulte trussel

Bakterien Legionella er en farlig lungesygdom, og langt de fleste bliver smittet, når de tager brusebad. Læs i denne artikel hvad du skal gøre, inden du stiller dig ind under bruseren.

lEGIONELLA - DEN SKJULTE TRUSSEL

 

Endometriose – en tabubelagt sygdom

Endometriose er en sygdom, der giver stærke smerter under menstruation. Læs om hvor vigtigt det er, at du taler om sygdommen med din læge.

Endometriose – en tabubelagt sygdom

 

Styrer frygten din hverdag?

Frygt smitter. Hvis vi lader os styre af frygt, giver vi frygten videre til vores børn. Læs artiklen om, hvordan du undgår, at frygten får overtaget.

Hvordan taler jeg med mit barn om terror og krig?

Lader du frygten styre din hverdag?

Fra sort til gråt

Halvdelen af os danskere har farvet hår en eller flere gange. I artiklen bliver du klogere på de kemiske stoffer i hårfarve, og hvad du især skal være opmærksom på. Læs også om, hvorfor vi livet igennem naturligt skifter hårfarve.

Derfor skifter farven på dit hår

Er hårfarvning skadelig?

 

Er du tit forkølet?

De fleste forkølelser går heldigvis over af sig selv. Hvis forkølelsen varer over 10 dage, er det bihulebetændelse. Læs her om symptomer og behandling,

Bihulebetændelse eller bare "forknølet"?

Facebook

Følg os på Facebook

Få inspiration til sundhed og læs om de udfordringer, du kan møde i de forskellige faser af dit liv.

Find os på Facebook

Nyt & Sundt - Ny viden om din sundhed

Nyt & Sundt er et elektronisk nyhedsbrev der udkommer 4 gange årligt. Nyhedsbrevet produceres i samarbejde med Netdoktor, som er ansvarlig for indholdet, og har ophavsret til artiklerne.

Nyt & Sundt er gratis for medlemmer. Hvis du er interesseret i at modtage det på e-mail, skal du logge ind på sygeforsikring.dk og tilmelde dig. Her kan du også skrive, hvis du har kommentarer, ris eller ros til Nyt & Sundt.

Næste nummer af Nyt & Sundt udkommer til juni 2018.