Gå til hovedindhold
kontakt
70 10 90 70
Telefoniske åbningstider
Man - Ons: kl. 8.30 - 15.30
Tors: kl. 8.30 - 17.00
Fre: kl. 8.30 - 14.00

Nyheder fra "danmark"

Her finder du alle nyheder fra Sygeforsikringen "danmark".

Nr. 3 - september 2021

I det nye nummer af d-nyt finder du:

 • Årligt loft for tilskud til holdtræning

 • Rift om de 150 mio. kr., som "danmark" har doneret

 • Rejseforsikringerne, som er et tilvalg

 • Tilskud til briller og linser

 • Ekstra fordele for unge 18-25-årige

Ny hjemmeside

Sygeforsikring.dk har fået et ansigtsløft. Udover et nyt design, som gerne skal gøre din oplevelse bedre, når du besøger os på nettet, har vi også gjort sitet mere enkelt.

Er du medlem af "danmark" eller gerne vil være det, finder du informationer om medlemskab, tilskud mv. under fanen For private.

Har du en tandforsikring gennem "danmark" Erhverv, har vi samlet alt, som er værd at vide, under fanen For Erhverv.

Er du behandler, skal du i stedet besøge fanen For behandlere.

Vores sundhedsunivers Nyt & Sundt har fået sin helt egen plads, hvor vi sætter fokus på sundhed, velvære og livsstil.

Vi håber, du tager godt i mod det nye look, og at du nemt kan finde de informationer, du har brug for.


Tema om unge: når ungdommen er svær

Læs med om unge og psykologhjælp, den smitsomme hudlidelse fnat, og hvorfor søvn er så vigtig. Få også et indblik i, hvordan virtual reality kan hjælpe mod angst, og hvordan en respirator fungerer.


Sygeforsikringen "danmark"s omdømme på 1. pladsen

Ny undersøgelse viser, at Sygeforsikringen "danmark" for 3. år i træk er dén finansielle virksomhed i landet, der har det bedste omdømme.

Sygeforsikringen "danmark" ligger – som i 2018 og 2019 – på første pladsen i Finansimage 2020, der er en uafhængig analyse af landets 69 største finansielle virksomheders omdømme i befolkningen. Finansimage er en årlig måling, som er gennemført af analysevirksomheden Wilke i samarbejde med FinansWatch, gennem de seneste 5 år.

Undersøgelsen er baseret på svar fra mere end 5.000 repræsentativt udvalgte danskere. De har vurderet landets største banker, forsikringsselskaber, pensionsselskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger ud fra otte forskellige imageparametre.

”Vi er meget stolte over, at det igen i og for 3. år i træk er lykkedes os at indtage førstepladsen i den finansielle sektor på det samlede omdømme. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til medlemmernes forventninger,” siger Allan Luplau, adm. direktør i Sygeforsikringen "danmark".

På vej mod ny digital it-platform

Sygeforsikringen "danmark" har valgt at skifte til en ny digital platform for at sikre fortsat effektive, agile, udviklings- og driftssikre it-systemer til glæde for vores medlemsbetjening.

"danmark" har, efter en omfattende analyse og budrunde med deltagelse af mange og meget kvalificerede bud, valgt en leverandør til at stå for udviklingen af denne nye fremtidssikrede digitale systemplatform. En digital platform med nye it-systemer, som skal sørge for en effektiv og sikker håndtering af den daglige digitale it-behandling og -service til gavn for "danmark", vores medlemmer og samarbejdspartnere – herunder også kunderne i vores datterselskaber Administrationsselskabet og "danmark" Erhverv.

"Vi glæder os meget til at komme i gang med at udvikle "danmark"s nye digitale it-platform, som skal være med til at styrke vores fortsatte digitaliseringsrejse til gavn for vores medlemmer og samarbejdspartnere. Det er et større transformationsprogram, som skal danne grundlaget for en fortsat udvikling af vores medlemsservice og en løbende tilpasning til de nye krav og forventninger, som digitaliseringen stiller", siger Allan Luplau, adm. direktør i Sygeforsikringen "danmark".

Sygeforsikringen "danmark" forventer, at arbejdet vil ske i tæt samarbejde med Netcompany. Den endelige beslutning om at udvikle en ny digital it-platform bliver dog først taget ved udgangen af året. Men allerede nu går forarbejdet og en nærmere analyse i gang. Planen er at have den nye digitale it-platform klar i løbet af de kommende 3-4 år.

"danmark" er en medlemsejet forening stiftet i 1973 og har oplevet en stigende tilgang, som betyder at "danmark" i dag er næsten 2,6 mio. medlemmer. Foreningen giver hvert år mere end 90 % af kontingentet tilbage til medlemmerne i form af tilskud til sundheds- og sygdomsbehandling.

Nærmere information om udviklingsprojektet forventes i slutningen af året og vil være at finde på "danmark"s hjemmeside sygeforsikring.dk.

1. oktober 2020

Status på 2019

Generalforsamlingen i Sygeforsikringen "danmark" godkendte på det seneste møde den 29. april 2020 regnskab for 2019.

 • Danskerne placerer "danmark" blandt de 10 bedste brands

  21. august 2019

  Sygeforsikringen "danmark" har som det første forsikringsselskab opnået en placering på listen over de 10 mest anerkendte varemærker, viser en undersøgelse fra YouGov. "danmark" har især et meget stærk image blandt de ældre over 60 år samt børnefamilier med børn under 7 år i husstanden.

  Undersøgelsen - BrandIndex - sammenligner mere end 400 brands, og hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker.

  "danmark"s omdømme er målt som gennemsnittet af de 6 imageparametre: Kvalitet, Generelt indtryk, Værdi for pengene, Anbefaling, Omdømme og Kundetilfredshed.

  Sygeforsikringen "danmark"s omdømme er i top

  Ny undersøgelse viser, at Sygeforsikringen "danmark" er dén finansielle virksomhed i landet, der har det bedste omdømme

  Bedst blandt de største

  Sygeforsikringen "danmark" ligger helt i top i Finansimage 2018, der er en uafhængig analyse af landets 70 største finansielle virksomheders omdømme i befolkningen. Analysen blev offentliggjort i oktober. Finansimage er en årlig måling, som de seneste tre år er blevet gennemført af analysevirksomheden Wilke i samarbejde med Finanswatch, der er et af JP/Politikens specialmedier.

  Undersøgelsen er baseret på svar fra mere end 5.000 repræsentativt udvalgte danskere. De har vurderet landets største banker, forsikringsselskaber, pensionsselskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger ud fra otte forskellige imageparametre.

  På syv af de otte parametre ligger Sygeforsikringen "danmark" på første- eller andenpladsen blandt landets 11 største forsikringsselskaber. Helt i top ligger "danmark" på økonomi og kommunikation. Danskerne vurderer også, at Sygeforsikringen "danmark" er bedst til at udvikle nye produkter og services.

  Anerkendelsen forpligter

  ”Vi er meget stolte over, at det i år er lykkedes os at snuppe førstepladsen efter flere år, hvor vi har været lige ved og næsten. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at værne om det flotte omdømme og leve op til medlemmernes forventninger,” siger Allan Luplau, adm. direktør i Sygeforsikringen "danmark".

  Sygeforsikringen "danmark" går ind på markedet og tilbyder kollektive tandforsikringer

  Sygeforsikringen "danmark" går fra maj 2018 ind i konkurrencen og udbyder kollektive tandforsikringer til erhvervsvirksomheder, faglige organisationer og pensionskasser, som ønsker at tilbyde medarbejdere og medlemmer hjælp til at betale tandlægeregningen. For at kunne gøre det har "danmark" etableret datterselskabet "danmark" Erhverv.

  ”Gruppeforsikring er noget nyt for os, men vi har valgt at gå ind og tilbyde det til virksomheder, faglige organisationer og pensionskasser, som ønsker at give medarbejdere og medlemmer hjælp til at betale tandlægeregningen”, siger Allan Luplau, adm. direktør for Sygeforsikringen ”danmark".

  ”Vi har oplevet konkurrence på et af vores kerneområder, og har på opfordringer fra flere sider derfor valgt at tage skridtet og tilbyde tandforsikringer også som gruppeordning. Det sker fra det nye selskab "danmark" Erhverv, som vi netop har fået koncession til at etablere.”

  En enkel, digital løsning

  ”Vi har adskillige års erfaring med at håndtere tandforsikringer til Sygeforsikringen "danmark"s næsten 2,5 mio. medlemmer, og ved hvad service er. Vi har et udbygget system til udveksling af regningsoplysninger digitalt med tandlægerne, og vi har den it-teknologi, som kan håndtere udbetalinger af tilskud enkelt og sikkert. De kompetencer og erfaringer vil vi nu gøre brug af, når vi går ud og tilbyder kollektive tandforsikringer.”

  Allerede medlem af ”danmark”

  Det vil fortsat kunne betale sig at være medlem af "danmark", selv om man får tilbudt en supplerende tandforsikring. Det vil blot betyde, at man vil kunne få endnu mere i tilskud til tandlægeregningen. Den kollektive ordning vil dog aldrig kunne erstatte et medlemskab af ”danmark". Et medlemskab af "danmark" er for livet og giver tilskud til over 350 andre forskellige behandlinger og tilskud. F.eks. til medicin, briller, fysioterapeut, psykolog mv.

  Sygeforsikringen ”danmark” står for beregninger og tilskud

  Sygeforsikringen "danmark" vil stå for beregning af tilskuddene også for tandforsikringer tegnet gennem "danmark" Erhverv. Det vil sige, at man ikke skal tænke på noget, uanset om man er medlem af "danmark" eller ej. Det gælder også de behandlere, som indberetter til "danmark": De skal blot gøre som de plejer. "danmark" tager sig af beregningerne og udbetalingerne.

  Alle tænder er dækket

  ”Alle dine tænder vil være omfattet af den tandforsikring, som "danmark" Erhverv udbyder. Der er ingen overraskelser. Helt på samme måde, som mange kender det fra medlemskab af Sygeforsikringen "danmark", understreger Allan Luplau.

  Kontakt

  Interesserede virksomheder, organisationer og pensionskasser er velkomne til at kontakte Tina W. Christensen, adm. direktør for det nye selskab, "danmark" Erhverv, for at høre nærmere om de muligheder, der er for at indgå en aftale om kollektiv tandforsikring. Hun kontaktes bedst på erhverv@sygeforsikring.dk eller 33 46 22 05.

  Vinder af prisen som det mest effektive forsikringsselskab

  I juni 2016 vandt Sygeforsikringen "danmark" prisen som det mest effektive danske forsikringsselskab målt på bruttoomkostningsprocenten. Det vil sige, for at holde omkostningerne nede og samtidig udbetale store erstatninger.

  Bag prisen står medievirksomheden FinansWatch og revisionsselskabet EY.

  Debat om rituel omskæring

  "danmark" har aldrig valgt at give tilskud til rituelle omskæringer, men har ikke tidligere haft det direkte undtaget. Nu har bestyrelsen besluttet at udelukke muligheden for at give tilskud til operationer af kønsdele, som ikke er medicinsk eller funktionelt begrundet.

  Læs pressemeddelelserne:

"danmark" bruger cookies til at samle statistik
For at forbedre hjemmesiden og din brugeroplevelse bruger vi cookies til at indsamle statistik. Hvis du ikke vil acceptere det, så tryk 'Nej tak'. Hvis du derimod accepterer det, så tryk 'Jeg accepterer'. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage på siden om cookies.
Læs mere om cookies