Sådan bliver du medlem

Ønsker du at forsikre dit helbred, så meld dig ind i "danmark" allerede i dag. For det gælder her som for alle andre forsikringer: Man skal forsikre sig, inden skaden er sket.

Har du taget en sund beslutning?

Læs om helbreds- og alderskrav    Bliv medlem

Hovedreglen er enkel: Jo før, jo bedre. Du skal melde dig ind i tide – det vil sige, mens du er rask, ikke bruger medicin og er under 60 år. Er du først medlem, så kan det blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato på dit medlemskab.

Er du i tvivl, om hvilken dækning du skal vælge?

Tag testen

Børn er gratis

Børn kan blive medforsikret hos én af deres forældre – uden det koster ekstra. Forælderen skal være medlem, have forældremyndigheden og samme folkeregisteradresse som barnet. Frem til barnet fylder 16 år, får det samme tryghed som én af sine forældre.

Sådan tilmelder du dit barn

digital kommunikation

"danmark" anvender digital post. 

Læs om digital kommunikation

Vidste du...

...at du godt kan blive medlem, selvom du bruger briller, kontaktlinser eller har tænder, der trænger til et udvidet eftersyn. Hvis du bruger p-piller til almindelig svangerskabsforebyggelse, og du ikke får offentligt tilskud, er det ikke nogen hindring for, at du kan blive medlem af "danmark". "danmark" giver dog ikke tilskud til p-piller eller anden svangerskabsforebyggelse.

Du kan heller ikke få tilskud til regninger, der er fra før, du blev meldt ind.