Gå til hovedindhold
kontakt

Om medlemskabet

Vi har samlet en række sider, som alle kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til betaling, udbetaling, anciennitet og andre områder vedrørende dit medlemskab af "danmark".

Overblik over dit medlemskab

Du kan altid logge ind og få overblik over dit medlemskab, ændre kontonummer, e-mailadresse, se dine tilskud og meget mere.

Log ind

Du skal have udbetalt dine tilskud

Du får udbetalt dine tilskud til din konto. Du kan selv vælge hvor ofte og til hvilken konto.

Udbetaling af tilskud

Tilskud

Få et overblik over, hvilke tilskud du er berettiget til og hvor meget, du kan få i tilskud inden for de forskellige tilskudsområder.

Det hvilende medlemskab

Som medlem af Basis-Sygeforsikring har du sikret dig retten til at få tilskud fra "danmark" engang i fremtiden. Du får ikke tilskud, men kan skifte op i en tilskudsgivende gruppe, når du har været medlem af Basis-Sygeforsikring i de seneste 12 måneder - uden at afgive fornyet helbredserklæring.

Mere om Basis-Sygeforsikring

Sådan får vi din regning

Har du været til behandling, købt briller eller medicin? Fortæl, at du er medlem af "danmark", så indberetter behandleren regningen til os.

Regninger

Tilmeld dig nyhedsbrev om sundhed

Som medlem af "danmark" kan du modtage nyhedsbrevet Nyt & Sundt direkte i din indbakke fire gange om året. Nyt & Sundt sætter fokus på sundhed og livsstil.

Læs mere
Nyt & sundt dame

Du skal betale dit kontingent

Der er flere forskellige måder at betale kontingent på, og du vælger selv, hvilken der passer bedst til dig og din økonomi.

Betaling

Efter 5 år i samme gruppe

Du kan få et højere tilskud til bestemte ydelser, hvis du har været uafbrudt medlem af Gruppe 5, Gruppe 1 eller Gruppe 2 i de forudgående 5 år eller mere.

Anciennitet

Du kan få tilskud i udlandet

"danmark" er også med dig, når du får behandling i EU/EØS/UK.

Tilskud i udlandet

Når din situation ændrer sig

Vi har samlet en række sider, som hjælper dig, hvis der sker ændringer i dit liv.

Når din situation ændrer sig

Medlemsbladet d-nyt

Som medlem af "danmark" modtager du medlemsbladet d-nyt 4 gange om året. I d-nyt kan du læse om de aktiviteter, der foregår i "danmark", og de ændringer, der kan påvirke dit medlemskab.