Gå til hovedindhold

Betaling

Prisen for dit medlemskab varierer alt efter gruppe og tilvalg. Læs mere om betaling på siden her.

Du skal betale dit kontingent

Størrelsen på dit kontingent afhænger af, hvilken gruppe du er medlem af, og hvilke tilvalg du har købt. Er I flere personer, som er fyldt 16 år på samme police, betaler I et samlet kontingent.

Børn under 16 år er gratis medforsikret i "danmark".

Der er flere forskellige måder at betale kontingent på, og du vælger selv, hvilken der passer bedst til dig og din økonomi. Når du er logget ind på sygeforsikring.dk, kan du ændre tidspunktet for opkrævningen.

Du kan betale helårligt, halvårligt eller kvartårligt via Betalingsservice, online betaling eller MobilePay, når du er logget ind på sygeforsikring.dk.

Hvis din betaling ikke er tilmeldt Betalingsservice, vil du få en digital opkrævning, som du skal logge ind på sygeforsikring.dk for at læse. Hvis du har oplyst os din e-mailadresse, sender vi dig en e-mail, når opkrævningen ligger klar til dig. Det er derfor vigtigt, at vi altid har din aktuelle e-mailadresse.

Selvbetjening

Log ind for at ændre tidspunktet for betaling og for at se din opkrævning, hvis din betaling ikke er tilmeldt betalingsservice.

Log ind

Har du ændringer til din police?

Du betaler altid kontingent forud. Det betyder, at vi regulerer dit kontingent, hvis du skifter gruppe, ændrer dine tilvalg eller antallet af personer på din police. Du kan derfor opleve, at du enten får en ekstra opkrævning fra os, eller at vi overfører det overskydende kontingent til din konto. Er din betaling tilmeldt Betalingsservice, skal du derfor ikke afvise eller afmelde betalingen.

Vil du tilmelde dig betalingsservice?

Du kan tilmelde dig Betalingsservice, når du er logget ind på sygeforsikring.dk. Hvis du tilmelder betalingen til "danmark" hos din bank, skal du bruge følgende oplysninger:

  • PBS-Kreditornummer: 00146102

  • Debitorgruppenummer: 00147

  • Dit policenummer

Har du ændringer til betalingsservice?

Hvis du skifter bank, skal du kontakte din nye bank og sørge for, at de overflytter dine Betalingsserviceaftaler. Hvis du ønsker at afmelde Betalingsservice, kan du enten kontakte din bank eller foretage ændringerne selv, ved at logge ind på sygeforsikring.dk.

Brug for at udskyde en betaling?

Hvis du har brug for at udskyde en betaling, hjælper vi gerne. Det er bedre og billigere for dig at lave en aftale om henstand med os, end at få en rykker. Det koster et gebyr at få henstand med betaling, men det er lavere end rykkergebyret.