Du skal betale dit kontingent

Størrelsen på dit kontingent afhænger af, hvilken gruppe du er medlem af, og hvilke tilvalg du har købt. Er I flere personer, som er fyldt 16 år på samme police, betaler I et samlet kontingent. Det kan være dyrt at have børn, og derfor har vi valgt, at børn under 16 år er gratis medforsikret i "danmark".

Der er flere forskellige måder at betale kontingent på, og du vælger selv, hvilken der passer bedst til dig og din økonomi. Når du er logget ind med NemID, kan du ændre tidspunktet for opkrævningen.

Du kan betale helårligt, halvårligt eller kvartårligt via Betalingsservice eller online betaling, når du er logget ind med NemID.

Hvis du er bosat i udlandet skal din police være tilmeldt Betalingsservice eller en dansk opkrævningsadresse.

Log ind

Få rabat

Hvis du betaler halvårligt, får du en rabat på 20 kr. om året. Vælger du at betale én gang om året, opnår du en rabat på 30 kr. om året.

Har du ændringer til policen?

Du betaler altid kontingent forud. Det betyder, at vi regulerer dit kontingent, hvis du skifter gruppe, ændrer dine tilvalg eller antallet af personer på din police. Du kan derfor opleve, at du enten får en ekstra opkrævning fra os, eller at vi overfører det overskydende kontingent til din konto. Er din betaling tilmeldt Betalingsservice, skal du derfor ikke afvise eller afmelde betalingen.

Vil du tilmelde dig Betalingsservice?

Du kan tilmelde dig Betalingsservice, når du er logget ind med NemID. Hvis du tilmelder betalingen til "danmark" hos din bank, skal du bruge følgende oplysninger:

  • PBS-Kreditornummer: 00146102 

  • Debitorgruppenummer: 00147 

  • Dit policenummer.

Tag evt. indbetalingskortet (kvitteringen) med i banken. Der står alle relevante oplysninger.

Har du ændringer til betalingsservice?

Hvis du skifter bank, skal du kontakte din nye bank og sørge for, at de overflytter dine Betalingsserviceaftaler. Hvis du ønsker at afmelde Betalingsservice, kan du enten kontakte din bank eller foretage ændringerne selv, ved at logge dig ind med NemID.

Når tingene ikke går helt som planlagt

Hvis du ikke har modtaget din opkrævning til tiden, kan du logge ind med NemID og betale dit kontingent som online betaling.

Hvis du har brug for at udskyde en betaling, hjælper vi gerne. Det er bedre og billigere for dig at lave en aftale om henstand med os, end at få en rykker. Det koster et gebyr at få henstand med betaling, men det er lavere end rykkergebyret.
Læs om gebyrer