FinansWatch

Sygeforsikringen "danmark"s omdømme fortsat i top 

Ny undersøgelse viser, at Sygeforsikringen "danmark" for 2. år i træk er dén finansielle virksomhed i landet, der har det bedste omdømme.

Sygeforsikringen "danmark" ligger – som i 2018 - helt i top i Finansimage 2019, der er en uafhængig analyse af landets 69 største finansielle virksomheders omdømme i befolkningen. Finansimage er en årlig måling, som er gennemført af analysevirksomheden Wilke i samarbejde med FinansWatch, der er et af JP/Politikens specialmedier.

Undersøgelsen er baseret på svar fra mere end 5.000 repræsentativt udvalgte danskere. De har vurderet landets største banker, forsikringsselskaber, pensionsselskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger ud fra otte forskellige imageparametre.

”Vi er meget stolte over, at det igen i år er lykkedes os at indtage førstepladsen i den finansielle sektor på det samlede omdømme. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til medlemmernes forventninger,” siger Allan Luplau, adm. direktør i Sygeforsikringen "danmark".

Den 15. oktober 2019

Nyt & Sundt

 

Tema om kolesterol

Er kolesterol godt eller skidt? Vores krop er afhængig af kolesterol for at fungere, men for meget øger risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Nogle har desuden forhøjet kolesterol fra naturens side og skal være ekstra opmærksomme. Bliv klogere på kolesterol og dets virkninger i kroppen.

Læs også om, hvorfor vi med alderen får brug for læsebriller, om hvad der afgør, hvor høje vi bliver og om hvordan du undgår sundhedsskadelige stoffer i hjemmet.
 

Læs Nyt & Sundt

d-nyt

Nr. 3 - september 2019

I dette nummer af medlemsbladet d-nyt, kan du blandt andet læse om:

  • Frist for medlemsforslag nærmer sig
  • Opret NemKonto til børn fra 16 år 
  • Pas på falske e-mails
  • Få rabat, hvis du betaler halv- eller helårligt
  • Hvordan du er dækket uanset Brexit eller ej
  • Tjek om du har den rigtige dækning

Læs medlemsbladet   Læs tidligere numre

Danskerne placerer "danmark" blandt de 10 bedste brands

21. august 2019

Sygeforsikringen "danmark" har som det første forsikringsselskab opnået en placering på listen over de 10 mest anerkendte varemærker, viser en undersøgelse fra YouGov. "danmark" har især et meget stærk image blandt de ældre over 60 år samt børnefamilier med børn under 7 år i husstanden.

Undersøgelsen -  BrandIndex - sammenligner mere end 400 brands, og hver dag interviewer YouGov BrandIndex 200 personer, der er repræsentative for den generelle befolkning, og spørger dem om deres holdninger til forskellige varemærker.

"danmark"s omdømme er målt som gennemsnittet af de 6 imageparametre: Kvalitet, Generelt indtryk, Værdi for pengene, Anbefaling, Omdømme og Kundetilfredshed. 

 

 

Danmarks top 10 inden for varemærker

Rankingen er udarbejdet ved hjælp af YouGov BrandIndex-indeksscore, som er gennemsnittet af 6 forskellige imageparametre: Kvalitet, Generelt indtryk, Værdi for pengene, Anbefaling, Omdømme og Kundetilfredshed.

 

Kilde: YouGov. Periode 01.07.2018 - 30.06.2019.

Status på 2018

Generalforsamlingen i Sygeforsikringen "danmark" godkendte på det seneste møde den 25. april 2019 beretning og regnskab for 2018

Læs formandens beretning

læs Regnskabsmeddelelse

læs årsrapport

Sygeforsikringen "danmark"s omdømme er i top

Ny undersøgelse viser, at Sygeforsikringen "danmark" er dén finansielle virksomhed i landet, der har det bedste omdømme

Bedst blandt de største

Sygeforsikringen "danmark" ligger helt i top i Finansimage 2018, der er en uafhængig analyse af landets 70 største finansielle virksomheders omdømme i befolkningen. Analysen blev offentliggjort i oktober. Finansimage er en årlig måling, som de seneste tre år er blevet gennemført af analysevirksomheden Wilke i samarbejde med Finanswatch, der er et af JP/Politikens specialmedier.

Undersøgelsen er baseret på svar fra mere end 5.000 repræsentativt udvalgte danskere. De har vurderet landets største banker, forsikringsselskaber, pensionsselskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger ud fra otte forskellige imageparametre.

På syv af de otte parametre ligger Sygeforsikringen "danmark" på første- eller andenpladsen blandt landets 11 største forsikringsselskaber. Helt i top ligger "danmark" på økonomi og kommunikation. Danskerne vurderer også, at Sygeforsikringen "danmark" er bedst til at udvikle nye produkter og services.

Anerkendelsen forpligter

”Vi er meget stolte over, at det i år er lykkedes os at snuppe førstepladsen efter flere år, hvor vi har været lige ved og næsten. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at værne om det flotte omdømme og leve op til medlemmernes forventninger,” siger Allan Luplau, adm. direktør i Sygeforsikringen "danmark".

Erhverv-danmark

Sygeforsikringen "danmark" går ind på markedet og tilbyder kollektive tandforsikringer

Sygeforsikringen "danmark" går fra maj 2018 ind i konkurrencen og udbyder kollektive tandforsikringer til erhvervsvirksomheder, faglige organisationer og pensionskasser, som ønsker at tilbyde medarbejdere og medlemmer hjælp til at betale tandlægeregningen. For at kunne gøre det har "danmark" etableret datterselskabet "danmark" Erhverv.

”Gruppeforsikring er noget nyt for os, men vi har valgt at gå ind og tilbyde det til virksomheder, faglige organisationer og pensionskasser, som ønsker at give medarbejdere og medlemmer hjælp til at betale tandlægeregningen”, siger Allan Luplau, adm. direktør for Sygeforsikringen ”danmark". 

”Vi har oplevet konkurrence på et af vores kerneområder, og har på opfordringer fra flere sider derfor valgt at tage skridtet og tilbyde tandforsikringer også som gruppeordning. Det sker fra det nye selskab "danmark" Erhverv, som vi netop har fået koncession til at etablere.”

En enkel, digital løsning

”Vi har adskillige års erfaring med at håndtere tandforsikringer til Sygeforsikringen "danmark"s næsten 2,5 mio. medlemmer, og ved hvad service er. Vi har et udbygget system til udveksling af regningsoplysninger digitalt med tandlægerne, og vi har den it-teknologi, som kan håndtere udbetalinger af tilskud enkelt og sikkert. De kompetencer og erfaringer vil vi nu gøre brug af, når vi går ud og tilbyder kollektive tandforsikringer.”  


Allerede medlem af ”danmark”

Det vil fortsat kunne betale sig at være medlem af "danmark", selv om man får tilbudt en supplerende tandforsikring. Det vil blot betyde, at man vil kunne få endnu mere i tilskud til tandlægeregningen. Den kollektive ordning vil dog aldrig kunne erstatte et medlemskab af ”danmark". Et medlemskab af "danmark" er for livet og giver tilskud til over 350 andre forskellige behandlinger og tilskud. F.eks. til medicin, briller, fysioterapeut, psykolog mv.  

Sygeforsikringen ”danmark” står for beregninger og tilskud

Sygeforsikringen "danmark" vil stå for beregning af tilskuddene også for tandforsikringer tegnet gennem "danmark" Erhverv. Det vil sige, at man ikke skal tænke på noget, uanset om man er medlem af "danmark" eller ej. Det gælder også de behandlere, som indberetter til "danmark": De skal blot gøre som de plejer. "danmark" tager sig af beregningerne og udbetalingerne.

Alle tænder er dækket

”Alle dine tænder vil være omfattet af den tandforsikring, som "danmark" Erhverv udbyder. Der er ingen overraskelser. Helt på samme måde, som mange kender det fra medlemskab af Sygeforsikringen "danmark", understreger Allan Luplau.

Kontakt

Interesserede virksomheder, organisationer og pensionskasser er velkomne til at kontakte Tina W. Christensen, adm. direktør for det nye selskab, "danmark" Erhverv, for at høre nærmere om de muligheder, der er for at indgå en aftale om kollektiv tandforsikring. Hun kontaktes bedst på erhverv@sygeforsikring.dk eller 33 46 22 05.

Arkiv

 

Vinder af prisen som det mest effektive forsikringsselskab

I juni 2016 vandt Sygeforsikringen "danmark" prisen som det mest effektive danske forsikringsselskab målt på bruttoomkostningsprocenten. Det vil sige, for at holde omkostningerne nede og samtidig udbetale store erstatninger.

Bag prisen står medievirksomheden FinansWatch og revisionsselskabet EY.

 


Debat om rituel omskæring

"danmark" har aldrig valgt at give tilskud til rituelle omskæringer, men har ikke tidligere haft det direkte undtaget. Nu har bestyrelsen besluttet at udelukke muligheden for at give tilskud til operationer af kønsdele, som ikke er medicinsk eller funktionelt begrundet.

Læs pressemeddelelserne:

7. november 2016  10. november 2016