Nyt & Sundt

 

350.000 danskere kan have knogleskørhed uden at vide det

Tror du, at knogleskørhed kun rammer ældre mennesker? Det er ikke altid tilfældet, og jo før du sætter ind med knoglevenlig kost og motion, des lavere er risikoen for medicin resten af livet. Læs mere om sygdommen, som rammer hver tredje kvinde og hver ottende mand i løbet af livet i dette nummer af Nyt & Sundt.

Kommer du tit fem minutter for sent? Så er du nok tidsoptimist. Få gode råd til et mere realistisk forhold til tid og læs mere om andre tidstyper.

Du kan også blive klogere på de mange forskellige, diffuse symptomer, som en hjernerystelse kan give. Endelig er der også gode råd til dig, der har fortrudt din tatovering eller har problemer med at få mavemusklerne til at vokse sammen igen efter fødslen.

Læs Nyt & Sundt

d-nyt

Nr. 4 - november 2018

I dette nummer af d-nyt kan du bl.a. læse om de stigninger i tilskud, præciseringer eller ændringer, "danmark" foretager til årsskiftet. Du finder også indkaldelse til medlemsmøder landet rundt i starten af det nye år og information om, at visse summer og priser reguleres fra 1. januar 2019. 

Læs også om, at Sygeforsikringen "danmark" nu har rundet 2,5 mio. medlemmer, og i følge en ny undersøgelse er dén finansielle virksomhed i landet, der har det bedste omdømme.

Læs medlemsbladet   Læs tidligere numre

finansimage

Sygeforsikringen "danmark"s omdømme er i top

Ny undersøgelse viser, at Sygeforsikringen "danmark" er dén finansielle virksomhed i landet, der har det bedste omdømme

Bedst blandt de største

Sygeforsikringen "danmark" ligger helt i top i Finansimage 2018, der er en uafhængig analyse af landets 70 største finansielle virksomheders omdømme i befolkningen. Analysen blev offentliggjort i oktober. Finansimage er en årlig måling, som de seneste tre år er blevet gennemført af analysevirksomheden Wilke i samarbejde med Finanswatch, der er et af JP/Politikens specialmedier.

Undersøgelsen er baseret på svar fra mere end 5.000 repræsentativt udvalgte danskere. De har vurderet landets største banker, forsikringsselskaber, pensionsselskaber, realkreditselskaber og investeringsforeninger ud fra otte forskellige imageparametre.

På syv af de otte parametre ligger Sygeforsikringen "danmark" på første- eller andenpladsen blandt landets 11 største forsikringsselskaber. Helt i top ligger "danmark" på økonomi og kommunikation. Danskerne vurderer også, at Sygeforsikringen "danmark" er bedst til at udvikle nye produkter og services.

Anerkendelsen forpligter

”Vi er meget stolte over, at det i år er lykkedes os at snuppe førstepladsen efter flere år, hvor vi har været lige ved og næsten. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at værne om det flotte omdømme og leve op til medlemmernes forventninger,” siger Allan Luplau, adm. direktør i Sygeforsikringen "danmark".

Erhverv-danmark

Sygeforsikringen "danmark" går ind på markedet og tilbyder kollektive tandforsikringer

Sygeforsikringen "danmark" går fra maj 2018 ind i konkurrencen og udbyder kollektive tandforsikringer til erhvervsvirksomheder, faglige organisationer og pensionskasser, som ønsker at tilbyde medarbejdere og medlemmer hjælp til at betale tandlægeregningen. For at kunne gøre det har "danmark" etableret datterselskabet "danmark" Erhverv.

”Gruppeforsikring er noget nyt for os, men vi har valgt at gå ind og tilbyde det til virksomheder, faglige organisationer og pensionskasser, som ønsker at give medarbejdere og medlemmer hjælp til at betale tandlægeregningen”, siger Allan Luplau, adm. direktør for Sygeforsikringen ”danmark". 

”Vi har oplevet konkurrence på et af vores kerneområder, og har på opfordringer fra flere sider derfor valgt at tage skridtet og tilbyde tandforsikringer også som gruppeordning. Det sker fra det nye selskab "danmark" Erhverv, som vi netop har fået koncession til at etablere.”

En enkel, digital løsning

”Vi har adskillige års erfaring med at håndtere tandforsikringer til Sygeforsikringen "danmark"s næsten 2,5 mio. medlemmer, og ved hvad service er. Vi har et udbygget system til udveksling af regningsoplysninger digitalt med tandlægerne, og vi har den it-teknologi, som kan håndtere udbetalinger af tilskud enkelt og sikkert. De kompetencer og erfaringer vil vi nu gøre brug af, når vi går ud og tilbyder kollektive tandforsikringer.”  


Allerede medlem af ”danmark”

Det vil fortsat kunne betale sig at være medlem af "danmark", selv om man får tilbudt en supplerende tandforsikring. Det vil blot betyde, at man vil kunne få endnu mere i tilskud til tandlægeregningen. Den kollektive ordning vil dog aldrig kunne erstatte et medlemskab af ”danmark". Et medlemskab af "danmark" er for livet og giver tilskud til over 350 andre forskellige behandlinger og tilskud. F.eks. til medicin, briller, fysioterapeut, psykolog mv.  

Sygeforsikringen ”danmark” står for beregninger og tilskud

Sygeforsikringen "danmark" vil stå for beregning af tilskuddene også for tandforsikringer tegnet gennem "danmark" Erhverv. Det vil sige, at man ikke skal tænke på noget, uanset om man er medlem af "danmark" eller ej. Det gælder også de behandlere, som indberetter til "danmark": De skal blot gøre som de plejer. "danmark" tager sig af beregningerne og udbetalingerne.

Alle tænder er dækket

”Alle dine tænder vil være omfattet af den tandforsikring, som "danmark" Erhverv udbyder. Der er ingen overraskelser. Helt på samme måde, som mange kender det fra medlemskab af Sygeforsikringen "danmark", understreger Allan Luplau.

Kontakt

Interesserede virksomheder, organisationer og pensionskasser er velkomne til at kontakte Tina W. Christensen, adm. direktør for det nye selskab, "danmark" Erhverv, for at høre nærmere om de muligheder, der er for at indgå en aftale om kollektiv tandforsikring. Hun kontaktes bedst på erhverv@sygeforsikring.dk eller 33 46 22 05.

Status på 2017

Generalforsamlingen i Sygeforsikringen "danmark" godkendte på det seneste møde den 25. april 2018 beretning og regnskab for 2017.

Læs formandens beretning

Læs årsrapporten

Læs regnskabsmeddelelsen

Arkiv

 

Vinder af prisen som det mest effektive forsikringsselskab

I juni 2016 vandt Sygeforsikringen "danmark" prisen som det mest effektive danske forsikringsselskab målt på bruttoomkostningsprocenten. Det vil sige, for at holde omkostningerne nede og samtidig udbetale store erstatninger.

Bag prisen står medievirksomheden FinansWatch og revisionsselskabet EY.

 


Debat om rituel omskæring

"danmark" har aldrig valgt at give tilskud til rituelle omskæringer, men har ikke tidligere haft det direkte undtaget. Nu har bestyrelsen besluttet at udelukke muligheden for at give tilskud til operationer af kønsdele, som ikke er medicinsk eller funktionelt begrundet.

Læs pressemeddelelserne:

7. november 2016  10. november 2016