d-nyt

Nr. 1 - Februar/marts 2018

Her er det første nummer af medlemsbladet d-nyt i år, hvor du bl.a. kan læse om nogle af de ændringer, som kan betyde noget for dig. Det vil sige, f.eks. at "danmark" fra den 1. april 2018 udbetaler tilskud til det enkelte medlem fra 16 år, dine muligheder for at indsætte andet kontonummer og e-mailadresse i den nye mobile selvbetjeningsløsning, som bliver rullet ud i løbet af foråret 2018, og meget mere.

Læs medlemsbladet   Læs tidligere numre

Nyt & Sundt

Når risiko for blodpropper ligger i generne

Risikoen for blodpropper kan blandt andet ligge i generne, hvor det dårlige LDL-kolesterol er den skyldige. Læs om de arvelige gener i dette nummer af Nyt & Sundt.

Læs også om brug af snus, dårlig søvn og depression, om at skabe et godt forhold til sin teenager, om kroniske smerter og hvordan kroniske smerter behandles.

Læs Nyt & Sundt

Arkiv: 2017

 

Status på 2016

Delegeretforsamlingen i Sygeforsikringen "danmark" godkendte på det årlige møde beretning og regnskab for 2016.

Se årsregnskab

Arkiv: 2016

 

Vinder af prisen som det mest effektive forsikringsselskab

I juni 2016 vandt Sygeforsikringen "danmark" prisen som det mest effektive danske forsikringsselskab målt på bruttoomkostningsprocenten. Det vil sige, for at holde omkostningerne nede og samtidig udbetale store erstatninger.

Bag prisen står medievirksomheden FinansWatch og revisionsselskabet EY.

 


Debat om rituel omskæring

"danmark" har aldrig valgt at give tilskud til rituelle omskæringer, men har ikke tidligere haft det direkte undtaget. Nu har bestyrelsen besluttet at udelukke muligheden for at give tilskud til operationer af kønsdele, som ikke er medicinsk eller funktionelt begrundet.

Læs pressemeddelelserne:

7. november 2016  10. november 2016