Gå til hovedindhold
kontakt

Indmeldelse af børn

Børn kan være dyre - men ikke i "danmark". I "danmark" er dine børn gratis medforsikret, indtil de fylder 16 år.

Dine børn kan blive gratis medforsikret

Når du er medlem af "danmark", kan dine børn blive medforsikret - uden det koster ekstra. Helt frem til dine børn fylder 16 år, får de samme tryghed som dig.

Du skal selv sørge for at tilmelde dine børn, og som forældre skal du selv være medlem, have forældremyndigheden og den samme folkeregisteradresse som dine medforsikrede børn.

Hvad siger medlemmerne?

Børnene er jo gratis medforsikret, og jeg håber de får det med i arv, så de selv fortsætter deres medlemskab. Det er jo til deres fordel, ligesom det er for os.

— Thomas, 43 år
Medlem af Gruppe 5

Jeg er jo vokset op med, at det er et godt sted at være medlem. Det vil jeg gerne give videre til mine børn. Det er simpelthen bare en god faldskærm at have, hvis der skulle ske ungerne et eller andet.

— Cecilie, 32 år
Medlem af Gruppe 5
/ 2

Sådan tilmelder du dine børn

Er du medlem, når dine børn bliver født, skal børnene ikke opfylde helbredskravene. Du kan melde dine børn ind, når du er logget ind.

Melder du dig ind, efter dine børn er født, skal både du og dine børn opfylde helbredskravene for at blive medlem. I indmeldelsen har du mulighed for at tilmelde dine børn.

Vidste du...

...at selvom dine børn er raske, er det en fordel at være medlem af "danmark". Dine børn får samme dækning og tryghed som den forælder, de er medforsikret hos. Samtidig sikrer de sig retten til tilskud den dag, de får brug for det.

Mor med barn

Adoptivbørn

Dine adoptivbørn kan blive gratis medforsikret, når der foreligger en endelig accept fra Familieretshuset, og de har fået et cpr-nummer. Dine adoptivbørn skal ikke opfylde helbredskravene for at blive medlem, hvis en af adoptivforældrene er medlem ved børnenes fødsel.

Plejebørn

Dine plejebørn kan blive medlem, hvis de opfylder helbredskravene. Hvis en plejeforældre samtidig er værge, kan børnene blive gratis medforsikret til de fylder 16 år. Ellers skal børnene have en selvstændig police og bliver derfor betalende medlem. Det er forældremyndighedsindehaveren eller en værge, der skal underskrive helbredsoplysningerne. Det er også kun forældremyndighedsindehaveren eller værgen, der kan foretage ændringer på policen.

Børn født i udlandet

Dine børn kan registreres på din police, når de har fået et cpr-nummer. Det kan betyde, at børnene først kan registreres på din police, når du flytter til Danmark.

Tilvalg til dine børn

Du kan supplere dine børns medlemskab af "danmark" med en børneforsikring, der sikrer dine børn økonomisk i tilfælde af ulykke og/eller sygdom. Forsikringerne dækker dine børn hele døgnet og overalt - i vuggestue, børnehave, skole, fritidsaktiviteter, på arbejde og hjemme.

Læs mere om tilvalg til børn
Mandlig Badmintonspiller

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til tandlæge, briller, kontaktlinser, fysioterapi, vaccination, diætist, jordemoder og meget mere. Meld dig ind nu, mens du er rask. Du kan hurtigt få brug for "danmark"s mere end 350 forskellige tilskud.