fordele for dig som medlem

Sygeforsikringen "danmark" er en forening med over 2,6 mio. medlemmer. At vi er en forening betyder, at der ikke er nogen, der skal tjene på "danmark". Sagt på almindeligt dansk, er "danmark" mere end 2,6 mio. mennesker, der hjælper hinanden, når der er brug for det, og vores mål er at betale mindst 90 øre tilbage til medlemmerne for hver kontingentkrone.

Meld dig ind


Vidste du, at du sagtens kan blive medlem, selvom du bruger briller, kontaktlinser eller har tænder, der trænger til et udvidet eftersyn eller er gravid og har gener på grund af graviditeten? Husk at melde dig ind, mens du er rask, og inden du fylder 60 år. Læs mere om helbreds- og alderskrav her.

Ingen skal tjene på "danmark"

Administrationen i "danmark" er enkel og effektiv, og målet er at betale mindst 90 øre af hver kontingentkrone tilbage til medlemmerne.

Læs om foreningen

Børn er gratis

Børn kan være dyre - men ikke hos "danmark". Børn er nemlig gratis medforsikret hos en af forældrene frem til de fylder 16 år.

Læs mere

Mere end 350 tilskud

I "danmark" får du mere end 350 forskellige tilskud, f.eks. til tandlæge, briller, medicin, fysioterapi, kiropraktik, psykolog, diætist og jordemoder.

Se tilskud

Særlige tilskud til unge

Unge mellem 18 og 25 år får 100 % i tilskud til tandrensning og tandeftersyn og et forhøjet tilskud til fjernelse af visdomstænder.

Se tilskud til unge

Vælg den gruppe der passer dig

I "danmark" kan du vælge mellem fire forskellige grupper og supplere med tilvalgsforsikringer.

Læs om grupper og tilvalg

VIL DU OGSÅ VÆRE MEDLEM AF DANMARKS STØRSTE FORENING?

Læs om medlemskabet

Tag testen