Gå til hovedindhold
kontakt

Fordele som medlem

Der er mange fordele ved at være medlem af "danmark". Du får for eksempel 350 forskellige tilskud til en lang række behandlinger og muligheden for at medforsikre dine børn ganske gratis.

Meld dig ind

Du kan trygt regne med "danmark"

Er du først medlem, kan det blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato på dit medlemskab. Som det gælder for alle forsikringer, skal du forsikre dig, inden skaden er sket – så meld dig ind nu.

Mere end 350 tilskud

Du er berettiget til tilskud, alt efter hvilken dækning du har. Det betyder, at du kan få tilskud, når du går til tandlægen, skal have nye briller, køber medicin eller taler med din psykolog - og meget mere. Faktisk mere end 350 forskellige tilskud.

Se alle tilskud

Du kan sagtens blive medlem, selvom du bruger briller eller kontaktlinser, eller selvom dine tænder trænger til et eftersyn.

En dækning til hvert behov

I "danmark" kan du vælge mellem fire forskellige grupper - alt efter dine behov. Og du kan skifte gruppe, hvis din situation ændrer sig.

Se alle 4 grupper

En del af et fællesskab, der hjælper hinanden

Som medlem af "danmark", er du en del af en forening. At vi er en forening betyder, at der ikke er nogen, der skal tjene penge. Vi er derimod 2,7 mio. medlemmer, der hjælper hinanden, når vi hver især har brug for det.

Læs om foreningen
Personer med paraply under sky

Hvad siger medlemmerne?

Sygeforsikringen “danmark” skal ikke skabe et stort udbytte til diverse interessenter, da det er os medlemmer, som ejer “danmark”. Det handler mere om, at vi skal have det til at løbe rundt for alle. Som andelsbevægelsen.

— Kristian, 33 år
Medlem af Basis-Sygeforsikring

Sygeforsikringen “danmark” giver rigtig god rådgivning. De prøver ikke bare at få dig til at tage det dyreste - de rådgiver dig til dét, der passer til dig - også hvis det er det billigste.

— Sandra, 23 år
Medlem af Basis-Sygeforsikring

Min far havde noget med ryggen i mange år, så jeg tænkte, at det var en god idé at melde mig ind i "danmark", hvis jeg også skulle få problemer. Det er jeg glad for nu.

— Mogens, 55 år
Medlem af Gruppe 5
/ 3

Er du i tvivl?

Tag svar på 6 hurtige spørgsmål! Og find den dækning, der passer til dig og dine behov.

Tag testen

Børn kan blive gratis medforsikret

Børn kan være dyre, men ikke i "danmark". Når du er medlem af "danmark", kan dine børn blive medforsikret - uden det koster ekstra - frem til de fylder 16 år.

Indmeldelse af børn

Særlige fordele for unge medlemmer

Du får 100 % i tilskud til forskellige tandbehandlinger og forhøjede tilskud til psykolog, vaccination og kontaktlinser, når du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe og mellem 16 og 25 år.

Tilskud til unge
Mandlig Badmintonspiller

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til tandlæge, briller, kontaktlinser, fysioterapi, vaccination, diætist, jordemoder og meget mere. Meld dig ind nu, mens du er rask. Du kan hurtigt få brug for "danmark"s mere end 350 forskellige tilskud.