Gå til hovedindhold
kontakt

Regning

Fortæl din behandler, at du er medlem af "danmark", i mere end 97 % af tilfældene indberetter de automatisk din regning til os.

Har du været til behandling, købt briller eller medicin? Fortæl, at du er medlem af "danmark", så indberetter behandleren regningen til os.

Sådan fungerer det

 1. Få foretaget behandling

  Når du besøger din behandler, køber medicin eller bestiller briller, så skal du blot fortælle, at du er medlem af "danmark".

 2. Behandler indberetter til "danmark"

  Når du har betalt regningen, så sørger behandleren for at indberette regningen direkte til os.

 3. Få udbetalt tilskud

  Efter et par dage kan du logge ind på selvbetjeningen for at udbetale dit tilskud. Du kan også sætte tilskuddene til at blive udbetalt automatisk.

Log ind

Som medlem af Gruppe 5, Gruppe 1 og Gruppe 2, kan du få tilskud fra "danmark". I langt de fleste tilfælde - faktisk mere end 97 procent - indberetter behandleren regningen direkte til "danmark". Du skal fortælle behandleren, at du er medlem af "danmark", så sørger de for at indberette regningen til os, når du har betalt den.

Det vil stå på regningen, hvis den bliver overført til "danmark". Er du i tvivl, kan du spørge din behandler, om de indberetter regningen til "danmark".

I mere end 97 % af tilfældene får vi regningen direkte fra din behandler.

Særlige regler

For nogle ydelser er det et krav, at regningen bliver indberettet direkte til os fra behandleren.

Det gælder:

 • Medicin

 • Zoneterapi

 • Akupunktur som ikke er udført af en læge

 • Psykologhjælp uden offentligt tilskud

 • Jordemoder

 • Fodbehandling

 • Osteopati

 • Kliniske diætister ved online konsultation

I oversigten over tilskud kan du se, om det er en forudsætning for tilskud, at behandleren indberetter regningen elektronisk til "danmark".

Forældet regning

Regninger er forældede efter 3 år. Det betyder, at "danmark" ikke giver tilskud til behandlinger og køb, som har fundet sted for mere end 3 år siden.

Hvis behandleren ikke indberetter regningen

Hvis behandleren IKKE indberetter regningen til "danmark", skal du sende den originale regning pr. brev til dit lokalkontor eller logge ind og uploade regningen som en pdf-, png- eller jpeg-fil. Du uploader din regning under Beskeder > Skriv besked.

Bemærk, at vi IKKE giver tilskud på baggrund af en kopi af din regning.

På regningen skal oplysningerne om din behandling være specificeret og dit cpr-nummer skal stå på den. Hvis tilskuddet er på 2.000 kr. eller mere på regningen, skal du desuden uploade en kvittering for at du har betalt den. Det kan f.eks. være et kontoudtog fra din bank.

Hvis du har modtaget regningen som en pdf-fil og ikke kan uploade den, skal du printe den ud, vedlægge den og underskrive følgende erklæring: ”Jeg bekræfter, at jeg har modtaget og betalt de ydelser, der fremgår af denne regning, og at jeg ikke modtager eller vil søge om hel eller delvis refusion af udgiften fra anden side.”

Udbetaling af tilskud

Læs om, hvordan dit tilskud bliver udbetalt til dig.

Mandlig Badmintonspiller

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til tandlæge, briller, kontaktlinser, fysioterapi, vaccination, diætist, jordemoder og meget mere. Meld dig ind nu, mens du er rask. Du kan hurtigt få brug for "danmark"s mere end 350 forskellige tilskud.