Gå til hovedindhold

Tilmeld Nyt & Sundt

Nyt & Sundt sætter fokus på sundhed og livsstil. Vi skriver om de udfordringer og glæder, du kan møde i forskellige faser i dit liv.

Vil du modtage Nyt & Sundt?

Hvis du vil modtage Nyt & Sundt direkte i din indbakke, skal du tilmelde dig nyhedsbrevet. For at modtage Nyt & Sundt skal du være medlem af "danmark". Du skal logge ind i selvbetjeningen og tilmelde dig nyhedsbrevet under Mine indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os:

Om nyhedsbrevet

Nyt & Sundt er et nyhedsbrev, der bliver sendt fire gange om året på e-mail. Nyhedsbrevet produceres i samarbejde med Netdoktor og handler om sundhed.

Artiklerne i Nyt & Sundt belyser ikke nødvendigvis de enkelte emner (herunder symptomer, udredning og behandling) udtømmende, og indholdet må kun bruges som supplement og ikke som erstatning for professional rådgivning og behandling af en faglig ekspert på området. Eksperternes ytringer og eventuelle holdninger er ikke et udtryk for Sygeforsikringen ”danmark”s holdning til et givent emne.

Besøg Nyt & Sundt universet

Nyt & Sundt er Sygeforsikringen "danmark"s sundhedsunivers, hvor vi sætter fokus på sundhed, velvære og livsstil. Vi skriver om de udfordringer og glæder, du kan møde i forskellige faser af dit liv.

Læs artikler
Nyt & sundt dame