Gå til hovedindhold
kontakt
14. december 2023

Hvorfor skal du melde dig ind i "danmark"?

Et medlemskab af "danmark" kan blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato. Meld dig ind i "danmark", mens du er rask.

Som medlem af "danmark" er du en del af et fællesskab, som tager en del af regningen for dig. Og er du mellem 16 og 25, får du lidt ekstra. 100 % i tilskud til tandeftersyn og -rensning. 75 % i tilskud til vaccinationer. Og et forhøjet tilskud til psykolog og kontaktlinser.

Godt for SU-budgettet

Du får pengene til at række lidt længere, når du har adgang til over 350 tilskud fra "danmark", der hjælper med at betale regningen. Det kan være, når øjnene har brug for hjælp til at komme gennem pensum, eller når tænderne trænger til et eftersyn. Skal du på en længere rejse, er der også tilskud til rejsevaccinationerne. Eller hvis livet gør ondt, og du får brug for at tale med en psykolog.

Det betaler sig at være ung…

… i hvert fald hos Sygeforsikringen "danmark", for her er der ekstra tilskud at hente, indtil du fylder 26 år. Det gælder for eksempel et forhøjet tilskud til psykolog og kontaktlinser. Samtidig får du 75 % i tilskud til vaccinationer og 100 % i tilskud til tandeftersyn, tandrensning og bitewings hos tandlægen.

Tjek her, hvad du kan få tilskud til

Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til tandlæge, briller, kontaktlinser, fysioterapi, vaccination, diætist, jordemoder og meget mere. Du kan hurtigt få brug for "danmark"s mere end 350 forskellige tilskud.

Det koster ikke mere end 4 kr. om dagen

Når du melder dig ind i vores mest populære gruppe, Gruppe 5, koster et medlemskab 407 kr. i kvartalet eller bare lidt over 4 kr. om dagen. Og så har du adgang til de mange tilskud, som udover de særlige tilskud til tandbehandling, kontaktlinser, psykologhjælp og vaccination, også tæller fysioterapi, kiropraktor, medicin, briller og meget andet

Vælger du i stedet et hvilende medlemskab, fordi du ikke har brug for "danmark"s tilskud lige nu, men gerne vil sikre dig retten til tilskud i fremtiden uden at skulle afgive helbredsoplysninger igen, så koster det 99 kr. i kvartalet – altså omkring 1 krone om dagen.

Find den gruppe, der matcher dine behov bedst.

Hvordan bliver du medlem?

For at blive medlem af "danmark" skal du opfylde visse helbredskrav. Du vil derfor blive stillet en række spørgsmål om dit helbred, når du melder dig ind.

Læs mere om helbreds- og alderskrav her.

Meld dig ind her

Du kan hurtigt få brug for "danmark" og de mere end 350 forskellige tilskud. Giv dit helbred en forsikring og meld dig ind i "danmark" allerede i dag.

Bliv medlem
Badminton spiller