Gå til hovedindhold
Vi holder lukket grundlovsdag

Husk, at du altid kan logge ind og få et overblik over dit medlemskab, ændre kontonummer eller e-mailadresse, se dine tilskud og meget mere.

Log ind

50 år med tilskud til store og små

"danmark" fylder 50 år - sundere og stærkere end nogensinde før. I "danmark" er vi over 2,7 millioner medlemmer, der hjælper hinanden med tilskud. Meld dig ind, mens du er rask.

Gyngehest
I "danmark" er børn gratis
Paraply
Dækket hele livet
Hånd med hjerte
Ejet af medlemmerne

Pas på falske e-mails

Vi oplever desværre jævnligt, at der bliver ringet op eller sendt falske e-mails ud med "danmark" som afsender. Vær opmærksom på, at vi aldrig beder om opdatering af betalings- eller kontooplysninger via telefon eller e-mail.

"danmark" informerer om falske e-mails via app'en "Mit digitale selvforsvar", som du med fordel kan hente i App Store eller Google Play.

Gode råd om falske e-mails

Tilmeld dig nyhedsbrev om sundhed

Som medlem af "danmark" kan du modtage nyhedsbrevet Nyt & Sundt direkte i din indbakke fire gange om året. Nyt & Sundt sætter fokus på sundhed og livsstil.

Læs mere
Nyt & sundt dame

Hvad siger medlemmerne?

Jeg ser Sygeforsikringen "danmark" som noget større. Det er jo ikke som et almindeligt forsikringsselskab, her sker tingene helt automatisk.

— Cecilie, 32 år
Medlem af Gruppe 5
Mogens om medlemskab

Jeg er medlem, fordi det er en langtidssikring. Det er den der fornemmelse af at få noget igen. Jeg var overrasket over, hvor meget jeg fik tilbage, da jeg købte briller sidste gang.

— Mogens, 55 år
Medlem af Gruppe 5

Man kan jo lige så godt være på forkant og melde sig ind, inden man bliver syg. Det har givet os tryghed, også økonomisk, at nu er vi medlemmer og kan få tilskud.

— Thomas, 43 år
Medlem af Gruppe 5
/ 3

Svar på 6 hurtige spørgsmål - og find din gruppe!

Er du i tvivl om, hvilken gruppe der passer til dine behov? Tag testen og få et fingerpeg om, hvilken dækning der er den rigtige for dig.

Tag testen
Personer med paraply under sky

150 mio. kr. til sundhedsfaglige projekter

Sygeforsikringen "danmark" har gennem Sundhedsdonationer doneret 150 mio. kr. af investeringsoverskuddet i 2021 til 35 sundhedsfaglige projekter.

Se de udvalgte projekter

Mere end 350 forskellige tilskud

I "danmark" får du mere end 350 forskellige tilskud, f.eks. til tandlæge, briller, medicin, fysioterapi, kiropraktik, psykolog, vaccination, diætist og jordemoder.

Danmarks første symptomtjekker baseret på kunstig intelligens

Nu kan du helt anonymt og trygt tjekke dine symptomer og få en indikation af, hvad symptomerne kan være tegn på.

Læs mere om SymptomTjekker
Mandlig Badmintonspiller

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til tandlæge, briller, kontaktlinser, fysioterapi, vaccination, diætist, jordemoder og meget mere. Meld dig ind nu, mens du er rask. Du kan hurtigt få brug for "danmark"s mere end 350 forskellige tilskud.