Du skal flytte

Når du meddeler Folkeregistret, at du flytter, vil vi automatisk få besked om din nye adresse. Er du forsikret på en andens police, skal du give os besked, hvis du ønsker at få din egen police. Log ind med NemID og se hvem du er registret sammen med.

Har du har adressebeskyttelse i Folkeregistret, skal du dog kontakte os skriftligt for at få din adresse ændret. Du kan logge ind med NemID og skrive til os.

Log ind

Er du Flyttet hjemmefra?

Er du fyldt 16 år, og indtil nu har været dækket af dine forældres police, har du mulighed for at få din egen police. Når du får din egen police, bliver du selv ansvarlig for dit medlemskab. Ønsker dine forældre fortsat at betale dit kontingent, anbefaler vi, at I tilmelder policen Betalingsservice.

Log ind med NemID og skriv til os, hvis du ønsker at få din egen police. Du er også velkommen til at ringe til os.

Skal dit barn flytte?

Hvis dit barn (under 16 år) flytter til en anden adresse, kan det betyde, at barnet skal overføres til en anden police. Ring til os og få hjælp.

Læs om når dit barn flytter

Skal du flytte til udlandet?

Du kan godt beholde dit medlemskab, selvom du flytter til udlandet. Flytter du til et EU/EØS-land, kan du stadig få tilskud til nogle ydelser. Er du i tvivl, om dit medlemskab bør ændres, er du velkommen til at skrive eller ringe til os.

Har du tilvalget rejseforsikring, skal du være opmærksom på, at forsikringen ikke dækker, hvis du flytter til USA eller Puerto Rico.

Du skal sørge for:

  • At din police er tilmeldt Betalingsservice eller betale ved at logge ind på sygeforsikring.dk.
  • At oplyse et dansk bankkontonummer, som vi kan overføre dine tilskud til.
  • At tilmelde din e-mailadresse. Vi sender ikke medlemsbladet d-nyt med post til udlandet, men du kan modtage det på e-mail.

Læs om tilskud i udlandet