Gå til hovedindhold
kontakt

Tilskud til jordemoder

Som medlem af "danmark" får du tilskud til privatpraktiserende jordemoder både før, under og efter fødslen.

Har du brug for en jordemoder før, under eller efter fødslen?

Som medlem af "danmark", får du tilskud til privatpraktiserende jordemoder, hvis du er medlem af Gruppe 5, 1 eller 2. Det gælder blandt andet individuel konsultation, fødselsforberedelse og fødsel.

Meld dig ind

Dine børn kan blive gratis medforsikret

Når du er medlem af "danmark", kan dine børn blive medforsikret. Helt frem til dine børn fylder 16 år, får de samme tryghed som dig - uden det koster ekstra.

Indmeldelse af børn
Mor med barn

Tilskud og grupper

I "danmark" er du medlem af en gruppe, som giver dig ret til tilskud alt efter, hvilken dækning du har valgt.

Nyt liv på vej

Forældreskab er fantastisk - men også en forandring fyldt med udfordringer og følelser. Hør andre dele ud af deres oplevelser, og få gode råd til dit eget liv som gravid eller ny forældre.

Råd til Livet

Hvilken gruppe passer til dig?

Er du i tvivl om, hvilken gruppe der passer til dine behov? Tag testen og få et fingerpeg om, hvilken dækning der er den rigtige for dig.

Tag testen
Personer med paraply under sky

Meld dig ind nu, mens du er rask

Er du først medlem, kan det blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato på dit medlemskab. Men som det gælder for alle forsikringer, skal du forsikre dig, inden skaden er sket – så meld dig ind nu.

Se helbreds- og alderskrav

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Meld dig ind nu, mens du er rask – du kan hurtigt få brug for ”danmark”s mere end 350 forskellige tilskud til f.eks. briller, tandlæge, medicin, fysioterapi, kiropraktik og diætist.

Se alle tilskud
Badminton spiller