Gå til hovedindhold
kontakt

Tilskud til kontaktlinser

Som medlem af "danmark" får du tilskud til kontaktlinser. Husk, at du sagtens kan blive medlem, selvom du allerede bruger kontaktlinser.

Tilskud til kontaktlinser

Når du er medlem af "danmark" i Gruppe 5, 1 eller 2, får du tilskud til kontaktlinser. Du kan sagtens blive medlem, selvom du allerede bruger kontaktlinser.

Meld dig ind

Særligt til dig mellem 16 og 25 år

Hvis du er mellem 16 og 25 år og medlem af "danmark" i en tilskudsgivende gruppe, får du et forhøjet tilskud til kontaktlinser. Læs mere om særlige tilskud til unge i "danmark".

Tilskud til unge

Tilskud og grupper

I "danmark" er du medlem af en gruppe, som giver dig ret til tilskud alt efter, hvilken dækning du har valgt.

Hvilken gruppe passer til dig?

Er du i tvivl om, hvilken gruppe der passer til dine behov? Tag testen og få et fingerpeg om, hvilken dækning der er den rigtige for dig.

Tag testen
Personer med paraply under sky

Meld dig ind nu, mens du er rask

Er du først medlem, kan det blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato på dit medlemskab. Men som det gælder for alle forsikringer, skal du forsikre dig, inden skaden er sket – så meld dig ind nu.

Se helbreds- og alderskrav

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Meld dig ind nu, mens du er rask – du kan hurtigt få brug for ”danmark”s mere end 350 forskellige tilskud til f.eks. briller, tandlæge, medicin, fysioterapi, kiropraktik og diætist.

Se alle tilskud
Badminton spiller