Gå til hovedindhold
kontakt
Noget på Hjerte?

Angst: “Nogle gange tror jeg vitterligt jeg skal dø, bare fordi jeg har ondt i en finger”

Vi er alle forskellige, og vi har næsten alle sammen noget på hjerte. Vi lever vidt forskellige liv med tanker, rutiner, følelser og udfordringer. I denne podcast giver vi taletid til unge som gerne vil fortælle om noget svært, som de har gået igennem eller står midt i - for så kunne det jo være, at vi kunne blive lidt klogere på hinanden. Lyt med, når vært Ida-Sophia sammen med psykolog Neela Maria Sris i hvert afsnit sidder klar til at hjælpe en gæst lidt på vej.

Vi kender alle til angst i en eller anden grad. Men for nogle bliver angsten langvarig eller så intens, at de oplever, at tankerne løber løbsk og en lammende fornemmelse overtager kroppen. Sådan er det for dagens gæst 20-årige Olivia Emma Greve Hulbæk, som oplever angst i hverdagen, hvilket kan gøre almindelige hverdagssituationer svære at gennemføre.

Angsten kan opstå som et lyn fra en klar himmel eller bygge sig op over længere tid. Der er nemlig mange grader af angst. Hvordan er det for Olivia at leve med denne frygt? Hvad har hjulpen hende til at håndtere angsten? Og er angst blevet så almindeligt i samfundet, at der er en tendens til at vi tager netop den diagnose mindre seriøst?

Alt det taler vi om i dette afsnit af ‘Noget På Hjerte?’. Som altid er vores huspsykolog Neela Maria Sris med til at kaste professionelt lys over livets dilemmaer sammen med vores faste vært Ida-Sophia.

Lyt med der, hvor du normalt lytter til podcast

Lyt til andre episoder

Noget På Hjerte? I denne podcast giver vi taletid til unge som gerne vil fortælle om noget svært, som de har gået igennem eller står midt i - for det kunne jo være, at vi kunne blive lidt klogere på hinanden. Vært Ida-Sophia hjælper sammen med psykolog Neela Maria Sris i hvert afsnit en gæst lidt på vej.

Se alle afsnit
"Podcast, hvor unge får taletid om det, der fylder i hverdagen."