Gå til hovedindhold
kontakt
Noget På Hjerte?

At miste sin sport: “Hvem er man pludselig, når det man har brugt al sin vågne tid på, bliver revet væk?"

Vi er alle forskellige, og vi har næsten alle sammen noget på hjerte. Vi lever vidt forskellige liv med tanker, rutiner, følelser og udfordringer. I denne podcast giver vi taletid til unge som gerne vil fortælle om noget svært, som de har gået igennem eller står midt i - for så kunne det jo være, at vi kunne blive lidt klogere på hinanden. Lyt med, når vært Ida-Sophia sammen med psykolog Neela Maria Sris i hvert afsnit sidder klar til at hjælpe en gæst lidt på vej.

Sara er rejst på den anden side af jordkloden for at professionalisere sig indenfor det som betyder alt for hende, fodbold, men lige som det går allerbedst, siger hendes krop fra, og hun skal finde sig selv på ny. Hvem er man lige pludselig, når det man har brugt al sin vågne tid på, bliver revet væk fra en? Det spørger vores gæst Sara Makoben-Blessing sig selv om i dag halvandet år efter hun måtte lægge fodbolden på hylden, en sport som ikke bare var en hobby for hende, men en stor del af hendes person og identitet. Hvordan skaber man mening i sit liv, når det man elsker pludselig er blevet fysisk umuligt, og hvad betyder det for Sara, men også for mennesker generelt at have noget i vores hverdag, som vi ved vi er gode til? Det undersøger vi i dagens samtale, første afsnit af sæson 2 af ‘Noget På Hjerte?’ igen sammen med vores vært Ida-Sophia og hus-psykolog Neela Maria Sris.

Lyt med der, hvor du normalt lytter til podcast

Lyt til vores podcast

Noget På Hjerte? I denne podcast giver vi taletid til unge som gerne vil fortælle om noget svært, som de har gået igennem eller står midt i - for det kunne jo være, at vi kunne blive lidt klogere på hinanden. Vært Ida-Sophia hjælper sammen med psykolog Neela Maria Sris i hvert afsnit en gæst lidt på vej.

Find alle afsnit her
""Noget På Hjerte?" - en podcast hvor unge får taletid"