Gå til hovedindhold
kontakt
Noget på hjerte?

Identitet og seksualitet: “De kommer aldrig nogensinde til at kunne forstå, hvad det er, jeg har gået igennem”

Vi er alle forskellige, og vi har næsten alle sammen noget på hjerte. Vi lever vidt forskellige liv med tanker, rutiner, følelser og udfordringer. I denne podcast giver vi taletid til unge som gerne vil fortælle om noget svært, som de har gået igennem eller står midt i - for så kunne det jo være, at vi kunne blive lidt klogere på hinanden. Lyt med, når vært Ida-Sophia sammen med psykolog Neela Maria Sris i hvert afsnit sidder klar til at hjælpe en gæst lidt på vej.

Seksualitet er en naturlig del af alle menneskers liv, og en del af næsten alle de ting vi gør, føler og oplever. Derfor er der selvfølgelig også mange forskellige måder at have en seksualitet på. Men hvorfor er det egentlig stadig så svært at tale om?

I dette afsnit besøger Silas studiet til en samtale om at være homoseksuel og at springe ud i en lille dansk by, hvor alle kender alle, men ingen er som ham. Hvordan påvirker det et menneskes psyke ikke at have nogen at spejle sig i? Og hvorfor er det stadig omgærdet med mystik at springe ud som eksempelvis homoseksuel i 2024? Det vil psykolog Neela Maria Sris sammen med vært Ida-Sophia dykke ned i, i dette afsnit af ’Noget På Hjerte?’.

Lyt med der, hvor du normalt lytter til podcast