Gå til hovedindhold
kontakt
Noget På Hjerte?

Kærlighed: “Jeg mangler stadig at få mit første kys"

Vi er alle forskellige, og vi har næsten alle sammen noget på hjerte. Vi lever vidt forskellige liv med tanker, rutiner, følelser og udfordringer. I denne podcast giver vi taletid til unge som gerne vil fortælle om noget svært, som de har gået igennem eller står midt i - for så kunne det jo være, at vi kunne blive lidt klogere på hinanden. Lyt med, når vært Ida-Sophia sammen med psykolog Neela Maria Sris i hvert afsnit sidder klar til at hjælpe en gæst lidt på vej

Det kan være svært for alle at finde kærligheden, men for nogen kan det ende som en ond spiral, hvor tanker som: ‘sker det nogensinde for mig?’ og ‘hvad er der galt med mig?’ fylder alting.

Sådan føles det i hvert fald for 21-årige Linus Bondo Jensen, som besøger studiet til en snak om flirt, dating og kærlighed - og alle de velmenende råd, man får fra venner og bekendte omkring datinglivet. Fordi det kan være svært at finde den rette, og det kan virke grænseoverskridende at blotte sig selv overfor en person man godt kan lide, men hvordan kommer man over det og tager ‘det første skridt’?

Det taler vi om i dette afsnit af ‘Noget på Hjerte?’ - og med os i studiet er som altid vores faste psykolog Neela Maria Sris og vært Ida-Spohia.

Lyt med der, hvor du normalt lytter til podcast

Lyt til vores podcast

Noget På Hjerte? I denne podcast giver vi taletid til unge som gerne vil fortælle om noget svært, som de har gået igennem eller står midt i - for det kunne jo være, at vi kunne blive lidt klogere på hinanden. Vært Ida-Sophia hjælper sammen med psykolog Neela Maria Sris i hvert afsnit en gæst lidt på vej.

Find alle afsnit her
"Noget På Hjerte?" - en podcast hvor unge får taletid"