Gå til hovedindhold
kontakt
Noget på Hjerte?

Skilsmisse: "Jeg blev så bange for at blive forladt, at jeg ikke turde lukke nogen ind"

Vi er alle forskellige, og vi har næsten alle sammen noget på hjerte. Vi lever vidt forskellige liv med tanker, rutiner, følelser og udfordringer. I denne podcast giver vi taletid til unge som gerne vil fortælle om noget svært, som de har gået igennem eller står midt i - for så kunne det jo være, at vi kunne blive lidt klogere på hinanden. Lyt med, når vært Ida-Sophia sammen med psykolog Neela Maria Sris i hvert afsnit sidder klar til at hjælpe en gæst lidt på vej.

Hvordan føles det at være ung-voksen, når ens forældre bliver skilt? Når man skal være den voksne, men mest har lyst til at være barn og blive grebet i sin sorg? Når man skal vælge mellem sine forældre, og fyldes med skam og dårlig samvittighed?

I dette afsnit skal vi tale om at være barnet i en skilsmisse, også selvom man ikke længere er barn. Derfor har vi fået besøg af Fie, som fortæller sin historie om, hvordan hun oplevede pludselig at blive skilsmissebarn som 20-årig. Det kan være rigtig svært, og det sker for rigtig mange. Faktisk oplever hvert tredje danske barn, at deres forældre bliver skilt i dag og til trods for, at det er noget som mange hyppigt oplever, er det fortsat en situation som er svær at sætte ord på, forstå og bearbejde.

Lyt med der, hvor du normalt lytter til podcast