Gå til hovedindhold
kontakt
Noget på hjerte?

Sorg: "Hvordan kan alt pludselig være så skræmmende?

Vi er alle forskellige, og vi har næsten alle sammen noget på hjerte. Vi lever vidt forskellige liv med tanker, rutiner, følelser og udfordringer. I denne podcast giver vi taletid til unge som gerne vil fortælle om noget svært, som de har gået igennem eller står midt i - for så kunne det jo være, at vi kunne blive lidt klogere på hinanden. Lyt med, når vært Ida-Sophia sammen med psykolog Neela Maria Sris i hvert afsnit sidder klar til at hjælpe en gæst lidt på vej.

På én gang ramler Kammas verden sammen, da både hendes far bliver syg og hendes veninde kort efter går bort. Hvordan lærer man at leve med sorgen? Og hvordan bliver vi bedre til at tale om den, og blive ved med at spørge ind selvom årene går?

Der findes nemlig mange måder at være i sorg på, alt efter hvem man er, og hvad man gennemgår, og det er måske også derfor, tilstanden kan være så svær at tale om eller forstå. Det vil vi i dette afsnit prøve at blive lidt klogere på, når Kamma besøger Ida Sophia i studiet og fortæller sin historie. Undervejs kommer psykolog Neela Maria Sris med gode råd til, hvordan sorgen ofte rammer, og hvordan man som pårørende til en person i sorg kan hjælpe andre lidt på vej.

Lyt med der, hvor du normalt lytter til podcast