Gå til hovedindhold
kontakt

Pas på svindlere

De lokker med udbetaling af tilskud og refusion eller kræver opdateringer i mails, sms'er og over telefonen.
Klik ikke på links og udlever ikke personlige oplysninger. Kommunikation med "danmark" sker ved at logge dig ind med MitID her på sygeforsikring.dk.

Gode råd til digital sikkerhed

Giv dit helbred en forsikring

Når du melder dig ind i "danmark", giver du dit helbred en forsikring. Og er du først medlem, kan det blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato på dit medlemskab.

Gyngehest
I "danmark" er børn gratis
Paraply
Dækket hele livet
Hånd med hjerte
Ejet af medlemmerne

Book en gratis samtale med en psykolog

Er du mellem 16 og 25 år og medlem af "danmark", kan du ringe til Ungelinjen og få en gratis samtale med en psykolog. Ungelinjen kan hjælpe dig med hverdagens tankemylder og give dig råd til netop dine problemer.

Gå til Ungelinjen
"Jeg føler mig forkert og udenfor blandt mine venner. Jeg er ensom."

Hvad siger medlemmerne?

Man kan jo lige så godt være på forkant og melde sig ind, inden man bliver syg. Det har givet os tryghed, også økonomisk, at nu er vi medlemmer og kan få tilskud.

— Thomas, 43 år
Medlem af Gruppe 5

Jeg ser Sygeforsikringen "danmark" som noget større. Det er jo ikke som et almindeligt forsikringsselskab, her sker tingene helt automatisk.

— Cecilie, 32 år
Medlem af Gruppe 5

Jeg er medlem, fordi det er en langtidssikring. Det er den der fornemmelse af at få noget igen. Jeg var overrasket over, hvor meget jeg fik tilbage, da jeg købte briller sidste gang.

— Mogens, 55 år
Medlem af Gruppe 5
/ 3

Ny app, som hjælper dig med at huske din medicin

MedicinTjekker appen minder dig om, hvornår du skal tage din medicin. Appen er gratis, anonym og uden kommercielle interesser.

Læs mere om MedicinTjekker

Svar på 6 hurtige spørgsmål - og find din gruppe!

Er du i tvivl om, hvilken gruppe der passer til dine behov? Tag testen og få et fingerpeg om, hvilken dækning der er den rigtige for dig.

Tag testen
Personer med paraply under sky

Mere end 350 forskellige tilskud

I "danmark" får du mere end 350 forskellige tilskud, f.eks. til tandlæge, briller, medicin, fysioterapi, kiropraktik, psykolog, vaccination, diætist og jordemoder.

Mandlig Badmintonspiller

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til tandlæge, briller, kontaktlinser, fysioterapi, vaccination, diætist, jordemoder og meget mere. Meld dig ind nu, mens du er rask. Du kan hurtigt få brug for "danmark"s mere end 350 forskellige tilskud.