Gå til hovedindhold
kontakt

Vi har ekstraordinært travlt

Vi får mange henvendelser, og vi beklager derfor den forlængede ekspeditionstid. Vi behandler din sag så hurtigt vi kan, og du kan forvente svar inden for 10 arbejdsdage. Tak for tålmodigheden.

Pas på falske mails, sms'er og fup opkald

Pas godt på dine oplysninger! Giv aldrig personlige oplysninger, som fx kontonummer via mail eller over telefonen. "danmark" vil altid bede dig logge ind med MitID her på sygeforsikring.dk. Få gode råd om hvordan du sikrer dig

Giv dit helbred en forsikring

Når du melder dig ind i "danmark", giver du dit helbred en forsikring. Og er du først medlem, kan det blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato på dit medlemskab.

Gyngehest
I "danmark" er børn gratis
Paraply
Dækket hele livet
Hånd med hjerte
Ejet af medlemmerne

100 millioner kroner til Sundhedsdonationer

"danmark" giver tilbage til Danmark i form af donationer til sundhedsfaglig forskning, oplysning og forebyggelse. Det er muligt, når der som i 2023 er investeringsoverskud.

Læs mere

Book en gratis samtale med en psykolog

Er du mellem 16 og 25 år og medlem af "danmark", kan du ringe til Ungelinjen og få en gratis samtale med en psykolog. Ungelinjen kan hjælpe dig med hverdagens tankemylder og give dig råd til netop dine problemer.

Gå til Ungelinjen
"Jeg føler mig forkert og udenfor blandt mine venner. Jeg er ensom."

Pas på falske mails, sms'er og telefonopkald

Pas på svindlere! De lokker med udbetaling af tilskud og refusion eller kræver opdateringer i mails, sms'er og over telefonen.

Klik ikke på links og udlever ikke personlige oplysninger. Kommunikation med "danmark" sker ved at logge dig ind med MitID her på sygeforsikring.dk.

Gode råd om falske e-mails

Hvad siger medlemmerne?

Man kan jo lige så godt være på forkant og melde sig ind, inden man bliver syg. Det har givet os tryghed, også økonomisk, at nu er vi medlemmer og kan få tilskud.

— Thomas, 43 år
Medlem af Gruppe 5

Jeg ser Sygeforsikringen "danmark" som noget større. Det er jo ikke som et almindeligt forsikringsselskab, her sker tingene helt automatisk.

— Cecilie, 32 år
Medlem af Gruppe 5

Jeg er medlem, fordi det er en langtidssikring. Det er den der fornemmelse af at få noget igen. Jeg var overrasket over, hvor meget jeg fik tilbage, da jeg købte briller sidste gang.

— Mogens, 55 år
Medlem af Gruppe 5
/ 3

Husk din medicin

MedicinTjekker appen minder dig om, hvornår du skal tage din medicin. Appen er gratis, anonym og uden kommercielle interesser.

Læs mere om MedicinTjekker

Mere end 350 forskellige tilskud

I "danmark" får du mere end 350 forskellige tilskud, f.eks. til tandlæge, briller, medicin, fysioterapi, kiropraktik, psykolog, vaccination, diætist og jordemoder.

Mandlig Badmintonspiller

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til tandlæge, briller, kontaktlinser, fysioterapi, vaccination, diætist, jordemoder og meget mere. Meld dig ind nu, mens du er rask. Du kan hurtigt få brug for "danmark"s mere end 350 forskellige tilskud.