Gå til hovedindhold
kontakt

Gruppeskift

Når dit liv forandrer sig, følger "danmark" med og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit medlemskab baseret på dine behov.

Du vil skifte gruppe

Du kan skifte gruppe, når du har været medlem i din nuværende gruppe i de forudgående 12 måneder eller mere. Det gælder uanset, om du vil skifte til en dyrere eller en billigere gruppe. Du kan derfor godt skifte til en anden gruppe, og efter 12 måneder skifte tilbage igen. Du er dækket af den nye gruppe, fra samme dag du skifter.

Log ind, hvis du vil skifte gruppe. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde den dækning, der passer til dig.

Vær opmærksom på...
...at som medlem af Gruppe S kan du ikke selv vælge at skifte til Gruppe 1, Gruppe 2, Gruppe 5 eller Basis-Sygeforsikring. En ansøgning om gruppeskift fra Gruppe S kan godkendes, hvis du opfylder de samme helbredskrav, som vi stiller ved indmeldelse i "danmark"s almindelige grupper.

Vælg en af de 4 grupper

Du kan vælge mellem fire forskellige grupper alt efter dine behov. Du kan skifte gruppe, når du har været medlem af din nuværende gruppe i 12 måneder.

Se grupper
Personer med paraply under sky

Hvad siger medlemmerne?

Jeg har været meget bevidst om løbende at vælge et medlemskab, og en gruppe som giver økonomisk mening for mig. Derfor har jeg også ændret lidt på det, som årene er gået.

— Solveig, 55 år
Medlem af Gruppe 5

Optjen fordele

Når du har været medlem i Gruppe 5, Gruppe 1 eller Gruppe 2 i mere end fem sammenhængende år, får du et højere tilskud til bestemte ydelser. Hvis du skifter til en anden gruppe, kan du risikere at miste din anciennitet. Du skal derfor tage dette med i dine overvejelser, før du skifter gruppe.

Særlige regler for operation

Tilvalget Operation

Hvis du skifter til Gruppe 1 eller Gruppe 2 får du tilvalget Operation med i prisen. Hvis du skifter til Gruppe 5 har du mulighed for at købe tilvalget Operation. Du skal være opmærksom på, at du først kan få tilskud til operationer, som er foretaget 12 måneder efter operationsdækningen er trådt i kraft.

Tilvalget Udvidet Operation

For tilvalget Udvidet Operation gælder der de samme regler som for tilvalget Operation. Hvis du er fyldt 60 år, når du køber tilvalget Udvidet Operation, kan du først få tilskud til operationer, som er foretaget 24 måneder efter operationsdækningen er trådt i kraft.