Gå til hovedindhold
kontakt

Tilskud til diætist

Her kan se, hvad du kan bruge en diætist til, og hvad du kan få i tilskud fra "danmark". Du kan også melde dig ind i "danmark og finde den dækning, der passer bedst til dig.

Tilskud til diætist

En diætists vigtigste opgave er at hjælpe dig med at få et godt forhold til mad og din krop. Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til kliniske diætister, hvis du er med i Gruppe 5, 1 eller 2. Meld dig ind nu, mens du er rask.

Meld dig ind

Det kan du bruge en diætist til

  1. Vægt eller livsstilssygdom

    Hvis du er overvægtig eller undervægtig eller har en livsstilssygdom så som diabetes 2, der giver et behov for at omlægge kosten

  2. Tarmsygdom eller allergi

    Hvis du har en tarmsygdom såsom Morbus Chrons, eller hvis du har fået konstateret en fødevareallergi eller -intolerans

  3. Spiseforstyrrelser

    Du kan også bruge en diætist, hvis du har en spiseforstyrrelse eller er bekymret for at få det på grund af for eksempel et overdrevet fokus på kost og træning

Se tilskud til diætist

Tilskud og grupper

I "danmark" er du medlem af en gruppe, som giver dig ret til tilskud alt efter, hvilken dækning du har valgt.

God kost, godt liv

En sund livsstil og et godt forhold til mad og krop kommer ikke altid af sig selv. Find masser af inspiration her fra kliniske diætister og helt almindelige mennesker.

Råd til Livet

Hvilken gruppe passer til dig?

Er du i tvivl om, hvilken gruppe der passer til dine behov? Tag testen og få et fingerpeg om, hvilken dækning der er den rigtige for dig.

Tag testen
Personer med paraply under sky

Meld dig ind nu, mens du er rask

Er du først medlem, kan det blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato på dit medlemskab. Men som det gælder for alle forsikringer, skal du forsikre dig, inden skaden er sket – så meld dig ind nu.

Se helbreds- og alderskrav

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Meld dig ind nu, mens du er rask – du kan hurtigt få brug for ”danmark”s mere end 350 forskellige tilskud til f.eks. briller, tandlæge, medicin, fysioterapi, kiropraktik og diætist.

Se alle tilskud
Badminton spiller