Gå til hovedindhold
kontakt
Tilbage til Råd til Livet

God kost, godt liv

En sund livsstil og et godt forhold til mad og krop kommer ikke altid af sig selv. Find masser af inspiration her fra kliniske diætister og helt almindelige mennesker.

Michael Bo besøgte en diætist første gang, da han fik konstateret type 2-diabetes og havde brug for råd og vejledning. Hør ham fortælle om sit første møde med diætisten, og hvordan han blev overrasket over, at det ikke handlede om faste regler, men mere var en forhandling om at finde løsninger, der virkede for ham.

Sandt eller falsk om overvægt. Vi har været på gaden og har spurgt danskerne, om der er flere kvinder end mænd, som er moderat overvægtige?

Som medlem af "danmark" har du forsikret dit helbred for resten af livet. Du kan få tilskud til en lang række af livets begivenheder og dine børn kan blive gratis medforsikret. Som medlem af "danmark" får du råd til livet.

Svar på 6 hurtige spørgsmål - og find din gruppe!

Er du i tvivl om, hvilken gruppe der passer til dine behov? Tag testen og få et fingerpeg om, hvilken dækning der er den rigtige for dig.

Tag testen
Personer med paraply under sky

Har du set vores reklamefilm? Det er ikke alle råd er lige gode, og nogle gange er det bare bedre at søge professionel hjælp – f.eks. hos en diætist...