Gå til hovedindhold
kontakt

Tilskud til tandlæge

Som medlem af "danmark" får du tilskud til dine tandbehandlinger. Og er du mellem 16 og 25 år, er der 100 % i tilskud til tandeftersyn og tandrensning.

I "danmark" er alle tænder lige

Som medlem af "danmark" får du tilskud til dine tandbehandlinger, hvis du er medlem i en tilskudsgivende gruppe. Du kan sagtens blive medlem, selvom dine tænder allerede trænger til et eftersyn.

Meld dig ind

Særligt til dig mellem 16 og 25 år

Hvis du er mellem 16 og 25 år og medlem af "danmark" i en tilskudsgivende gruppe, får du 100 % i tilskud til tandrensning, tandeftersyn og bitewings og et forhøjet tilskud, hvis du skal have fjernet en visdomstand. Læs mere om særlige tilskud til unge i "danmark".

Tilskud til unge

Tilskud og grupper

I "danmark" er du medlem af en gruppe, som giver dig ret til tilskud alt efter, hvilken dækning du har valgt.

Hvilken gruppe passer dig?

Er du i tvivl om, hvilken gruppe der passer til dine behov? Tag testen og få et fingerpeg om, hvilken dækning der er den rigtige for dig.

Tag testen
Personer med paraply under sky

Meld dig ind nu, mens du er rask

Er du først medlem, kan det blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato på dit medlemskab. Men som det gælder for alle forsikringer, skal du forsikre dig, inden skaden er sket – så meld dig ind nu.

Se helbreds- og alderskrav

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Meld dig ind nu, mens du er rask – du kan hurtigt få brug for ”danmark”s mere end 350 forskellige tilskud til f.eks. briller, tandlæge, medicin, fysioterapi, kiropraktik og diætist.

Se alle tilskud
Badminton spiller