Gå til hovedindhold
kontakt
Tilbage til Råd til Livet

En sund mund

Det er vigtigt at passe godt på dine tænder. De er roden til en god sundhed. Her kan du blive klogere på dine tænder og dit næste tandeftersyn.

Passer det, at tyggegummi er godt for din mundhygiejne? Hør Esben, der er lektor ved Tandlægehøjskolen, fortælle om forskellige myter - og hvad der er op og ned i dem.

Det betaler sig at være ung...

… i hvert fald hos Sygeforsikringen "danmark", for her er der ekstra tilskud at hente, indtil du fylder 26 år. Det gælder for eksempel et forhøjet tilskud til psykolog og kontaktlinser. Samtidig får du 75 % i tilskud til vaccinationer og 100 % i tilskud til tandeftersyn, tandrensning og bitewings hos tandlægen.

Læs mere om et medlemskab af "danmark"

Tilskud til tandbehandling

Som medlem af "danmark" kan du få tilskud hos tandlægen. For unge mellem 16 og 25 år er der ekstra høje tilskud, når du skal til tandlægen.

Sandt eller falsk om tandbørstning. Er vi gode nok til at huske tandbørsten? Vi har været på gaden for at spørge danskerne, hvad de tror - og hvad de selv gør.

Særlige tilskud til unge hos tandlægen

Er du mellem 16 og 25 år, får du et ekstra højt tilskud hos tandlægen, hvis du er medlem af en tilskudsgivende gruppe. 100 % i tilskud til tandeftersyn, tandrensning, bitewings og et forhøjet tilskud, hvis du skal have fjernet en visdomstand.

Tilskud til tandlæge