Gå til hovedindhold
kontakt

Værd at vide om din rejseforsikring

Få svar på dine spørgsmål om din rejseforsikring tegnet via Gouda Rejseforsikring

Hvordan benytter du din rejseforsikring, og hvad skal du være opmærksom på?

 • Med en rejseforsikring har du trygheden med som rejseledsager. Rejseforsikringen er nemlig med dig over alt, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Også hvis du pludselig skal opereres på et hospital under fremmede himmelstrøg eller har behov for at komme sikkert og hurtigt hjem.

  Rejsens varighed

  Rejser du bare 1-2 gange om året, kan det betale sig at have en løbende forsikring, der dækker alle dine rejser. Hver rejse må vare op til 1 måned. Rejse Verden dækker dog rejser op til 2 måneders varighed.
  Skal du rejse i længere tid, end forsikringen dækker, så læs mere om dine muligheder for at købe tillægsdage. Som medlem af "danmark" får du 10% i rabat, når du køber tillægsdage hos Gouda.

 • Forsikringen tilbydes i samarbejde med Gouda Rejseforsikring, der også behandler eventuelle skader. Skulle skaden ske, kontakter du Gouda Rejseforsikring, der har en 24-timers Alarmservice tilknyttet speciallæger på alle felter og et globalt netværk. Så alle områder er dækket ind.

  I tilfælde af hospitalsindlæggelse kan der stilles betalingsgaranti til hospitalet via Gouda Rejseforsikrings 24-timers Alarmservice.

  Når du anmelder en skade til Gouda, beder vi dig henvise til policenummer 31637876

  Læs mere her

 • I forsikringsbetingelserne kan du se, hvordan din rejseforsikring dækker.

 • Med din Gouda Rejseforsikring har du adgang til dansktalende læger via videokonsultation, når du er på rejse i udlandet.

  Læs mere her

 • Sundhedskortet (det gule kort) dækker i Danmark, Grønland og Færøerne.

 • Hvis du er bosiddende i Danmark, har et cpr-nummer og er statsborger i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz, har du ret til det blå EU-sygesikringskort. Det blå EU-sygesikringskort dækker sygeudgifter på samme måde som for de offentligt sikrede i det pågældende EU/ UK eller EØS-land.

  Rejse Europa er et skræddersyet supplement til det blå EU-sygesikringskort og dækker bl.a. egenbetaling for behandling ved offentligt læge og offentlige hospitaler, hjemtransport, sygeledsagelse, hjemkaldelse, erstatningsrejse og forsinket bagage.

  Du skal altid medbringe dit blå EU-sygesikringskort på rejser til et EU-land, UK, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Har du ikke allerede kortet, kan du bestille det på borger.dk.

  Det er altid klogt at undersøge, hvordan du er dækket, så du vælger den rigtige rejseforsikring og undgår at blive forsikret for meget – eller for lidt. Vi anbefaler dig inden afrejse at undersøge den offentlige sygesikring i UK eller det EU/EØS-land, du planlægger at rejse til. Det kan du gøre på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside

 • Du kan desværre ikke være dækket af rejseforsikringen købt via "danmark" hos Gouda, hvis du flytter til udlandet.

 • Du kan nemt skifte din rejseforsikring fra f.eks. Rejse Europa til Rejse EuropaPlus eller Rejse Verden. Kontakt "danmark" og hør nærmere om dine muligheder eller log ind for at ændre din dækning.

 • Du kan opsige din rejseforsikring med 30 dages varsel. Hvis du endnu ikke har været forsikret i et år, skal du betale et gebyr. Log ind og skriv til os, hvis du vil opsige rejseforsikringen.

Brug for hjælp på rejsen?

Gouda Rejseforsikring har samlet alt, hvad der er værd at vide, hvis du får brug for hjælp under rejsen.
Det er også her, du kan købe ekstra rejsedage til din forsikring eller tilkøbe en højere sum på din afbestillingsforsikring.

Brug for hjælp på rejsen?

Spørgsmål til dækning?

Har du spørgsmål til forsikringsdækningen eller ændringer i dækningen på din rejseforsikring, skal du kontakte "danmark".

Kontakt "danmark"

Gør din rejse mere tryg og sikker

Download appen "Rejseklar" fra Udenrigsministeriet

 • Kend landet: Læs om det land, du skal til

 • Få besked: Tilmeld dig Danskerlisten og få besked ved større kriser, der hvor du er

 • Ræk ud: Få nem adgang til guides og kontaktinfo, hvis uheldet er ude

Læs mere

Gouda Rejseforsikring

88 20 88 20Telefonen har åbent kl. 10-15 alle hverdage

Send besked til Gouda
A.C. Meyers Vænge 9
2450 København SV

www.gouda.dk

Gouda Rejseforsikring, dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA, Norge
CVR-nr. 33 25 92 47

Gouda Alarm (24-timers assistance)

Tlf.: +45 33 15 60 60

E-mail: Assistance@gouda.dk

Når du anmelder en skade til Gouda, beder vi dig henvise til policenummer 31152118