Gå til hovedindhold
kontakt

Udmeldelse

Der kan være flere årsager til at melde sig ud af "danmark".
Læs her, hvordan du gør, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du melder dig ud.

Du vil meldes ud

Når du først er blevet meldt ud af "danmark", skal du opfylde vores krav til alder og helbred, hvis du ønsker at blive meldt ind igen.

Kan et hvilende medlemskab være løsningen?

Du kan vælge at skifte til Basis-Sygeforsikring, hvor du kan være hvilende medlem indtil den dag, hvor du får behov for tilskud - uden at skulle afgive nye helbredsoplysninger. Det koster lige godt 1 krone om dagen. Du kan skifte gruppe, hvis du har været medlem i din nuværende gruppe i 12 måneder.

Du kan blive meldt ud med 30 dages skriftlig varsel. Log ind og skriv til os eller send et brev til os med posten, hvor du oplyser, at du vil meldes ud. Husk at skrive dit cpr-nummer samt din underskrift i brevet. Vi sender en bekræftelse til dig, så du er sikker på, at vi har modtaget din besked.

  • Hvis du har været medlem i mere end 12 måneder, koster det ikke noget at blive meldt ud.

  • Hvis du ikke har været medlem i 12 måneder, skal du betale et gebyr for at blive meldt ud. Ønsker du at melde dig ind igen senere, vil du være omfattet af en karensperiode på 3 måneder, hvor du ikke er berettiget til tilskud.

Hvis du melder dig ud af "danmark", mister du samtidig din anciennitet.

Del regningen op i mindre bidder

Du har mulighed for at betale for dit kontingent en gang i kvartalet, hvert halve år eller én gang om året. Du vælger selv det, der passer bedst til dig og din økonomi. Du kan selv ændre din betalingsfrekvens på selvbetjeningen under "mine indstillinger".

Log ind her

Har du fortrudt din indmeldelse?

Når du melder dig ind i "danmark", har du en fortrydelsesfrist på 14 dage. Fristen regnes fra den dag, hvor du har modtaget dine forsikringsbetingelser.

Hvis du ønsker at fortryde, skal du logge ind på sygeforsikring.dk og sende os besked om, at du fortryder. Alternativt kan du i stedet sende beskeden til os i et brev.