Du vil meldes ud

Der kan være flere årsager til at melde sig ud af "danmark", men når du først er blevet udmeldt, skal du opfylde vores krav til alder og helbred, hvis du ønsker at blive meldt ind igen.

Du kan blive meldt ud med 30 dages skriftlig varsel. Log ind med NemID og skriv til os eller send et brev til os med posten, hvor du oplyser, at du vil meldes ud. Husk at skrive dit cpr-nummer samt din underskrift i brevet. Vi sender en bekræftelse til dig, så du er sikker på, at vi har modtaget din besked.

  • Hvis du har været medlem i mere end 12 måneder, koster det ikke noget at blive meldt ud.
  • Hvis du ikke har været medlem i 12 måneder, skal du betale et gebyr for at blive meldt ud.
    Ønsker du at melde dig ind igen senere, vil du være omfattet af en karensperiode på 3 måneder, hvor du ikke er berettiget til tilskud.

Log ind

Din anciennitet

Når du melder dig ud af "danmark", mister du samtidig din anciennitet.

Kan vi beholde dig som medlem?

Har du ikke brug for dit medlemskab, kan du også vælge at skifte til Basis-Sygeforsikring, som er et passivt medlemskab. Her kan du stå som inaktiv indtil den dag, hvor du får behov for tilskud uden at skulle afgive nye helbredsoplysninger.

Du kan skifte til Basis-Sygeforsikring eller en anden gruppe, hvis du har været medlem i din nuværende gruppe i 12 måneder.

Læs om grupperne

Har du fortrudt din indmeldelse?

Når du melder dig ind i "danmark", har du en fortrydelsesfrist på 14 dage. Fristen regnes fra den dag, hvor du har modtaget dine forsikringsbetingelser.

Hvis du ønsker at fortryde, skal du logge ind på sygeforsikring.dk og sende os besked om, at du fortryder. Alternativt kan du i stedet sende beskeden til os i et brev.