Gå til hovedindhold
kontakt

Tilskud til psykolog

Som medlem af "danmark" får du tilskud til psykologhjælp. Er du mellem 16 og 25 år, får du et forhøjet tilskud til psykologhjælp.

Hvis du får behov for psykologhjælp

Er du medlem af "danmark", får du tilskud til psykologhjælp, hvis du er medlem af Gruppe 5, 1 eller 2. Men husk at melde dig ind, inden du forventer at skulle i behandling.

Meld dig ind

Særligt til dig mellem 16 og 25 år

Hvis du er mellem 16 og 25 år og medlem af "danmark" i en tilskudsgivende gruppe, får du et forhøjet tilskud til psykologhjælp, også hvis det er uden for henvisningsårsagerne. Læs mere om særlige tilskud til unge i "danmark".

Tilskud til unge

Tilskud og grupper

I "danmark" er du medlem af en gruppe, som giver dig ret til tilskud alt efter, hvilken dækning du har valgt.

Når livet er svært

Hvis livet slår krumspring, så kan det være godt at snakke med en udenforstående. Få gode råd fra psykologen, og hør andre fortælle om deres oplevelser.

Råd til Livet

Hvilken gruppe passer dig?

Er du i tvivl om, hvilken gruppe der passer til dine behov? Tag testen og få et fingerpeg om, hvilken dækning der er den rigtige for dig.

Tag testen
Personer med paraply under sky

Meld dig ind nu, mens du er rask

Er du først medlem, kan det blive et livslangt bekendtskab, for der er ingen udløbsdato på dit medlemskab. Men som det gælder for alle forsikringer, skal du forsikre dig, inden skaden er sket – så meld dig ind nu.

Se helbreds- og alderskrav

Du kan hurtigt får brug for "danmark"

Meld dig ind nu, mens du er rask – du kan hurtigt få brug for ”danmark”s mere end 350 forskellige tilskud til f.eks. briller, tandlæge, medicin, fysioterapi, kiropraktik og diætist.

Se alle tilskud
Badminton spiller