Gå til hovedindhold
kontakt
Tilbage til Råd til Livet

Når livet er svært

Hvis livet slår krumspring, så kan det være godt at snakke med en udenforstående. Få gode råd fra psykologen, og hør andre fortælle om deres oplevelser.

Hør Kamilla fortælle om første gang, hun var til psykolog efter hun mistede et nærtstående familiemedlem.

Du kan få tilskud fra "danmark"

Som medlem af "danmark" får du tilskud til psykologhjælp. Er du mellem 16 og 25 år, får du et forhøjet tilskud til psykologhjælp.

3 ting du skal vide om psykologhjælp

  1. Vær åben

    Under et psykologforløb finder du stille og roligt ud af, hvad det fundamentale problem er – og det kan sagtens være noget helt andet, end du troede i første omgang.

  2. Det er ikke et quickfix

    Psykoterapi tager tid, så vær indstillet på, at det ikke er noget, der kan løses på en enkelt samtale – eller fem.

  3. Det er hårdt arbejde

    Du vil typisk blive konfronteret med noget, du længe har forsøgt at gemme væk, og det kan godt være hårdt at få frem i lyset. Derudover er det også dig selv, der skal lave arbejdet mellem samtalerne.

Det betaler sig at være ung...

… i hvert fald hos Sygeforsikringen "danmark", for her er der ekstra tilskud at hente, indtil du fylder 26 år. Det gælder for eksempel et forhøjet tilskud til psykolog og kontaktlinser. Samtidig får du 75 % i tilskud til vaccinationer og 100 % i tilskud til tandeftersyn, tandrensning og bitewings hos tandlægen.

Læs mere om et medlemskab af "danmark"

Det mig Krokoo. Måske kunne det hjælpe at tale lidt med Krokoo... Nogle gange giver det bare mere mening at tale med en professionel. Se vores reklamefilm om tilskud til psykologhjælp - som er ekstra højt, hvis du er mellem 16 og 25 år.

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til psykolog, tandlæge, briller, kontaktlinser, fysioterapi, vaccination, diætist, jordemoder og meget mere. Meld dig ind nu, mens du er rask.

Bliv medlem
Badminton spiller