Gå til hovedindhold
kontakt
Tilbage

Har du brug for at lette dit hjerte? Ring og bestil en tid til en gratis telefonisk samtale med en psykolog, når du er mellem 16 og 25 år og medlem af "danmark". Ventetiden er kort, og intet er for småt, hvis det fylder for dig.

70 22 02 79

Sådan foregår en samtale

Ungelinjen er et tilbud til unge medlemmer om en gratis og fortrolig samtale med en psykolog.

 1. Det hjælper at tale med nogen

  Hvad enten du tumler med kærligheden, venskaber, studiestress eller bare har brug for at få tankerne på plads, så giver det mening at tale med nogen.

 2. Book samtalen

  Ring eller skriv til os. Så finder vi en tid til din fortrolige samtale med en psykolog - ventetiden er kort. Husk at have dit policenummer klar, som du finder på selvbetjeningen.

 3. Inden samtalen

  Når du booker samtalen, får du at vide, hvordan du bedst kan forberede dig til samtalen, så du får mest ud af den.

 4. Under samtalen

  Psykologen har stor erfaring med unge mennesker og har fokus på at hjælpe dig videre efter blot én samtale. Du får gode råd og værktøjer, som kan hjælpe dig til at stå stærkere.

Ring til Ungelinjen

Ring og book tid til en gratis telefonisk samtale med en psykolog. Telefonen er åben hverdage kl. 9.00-15.30.

70 22 02 79

Skriv til Ungelinjen

Udfyld formularen med navn og telefonnummer. Så vender Ungelinjen tilbage til dig for at aftale en tid.

Uændret tilskud til psykolog

Ungelinjen erstatter ikke "danmark"s tilskud til psykologbehandling, hvor vi uændret giver tilskud til behandling hos autoriserede psykologer.

Baggrunden for Ungelinjen

Mange unge føler sig pressede. Faktisk kæmper hver 3. kvinde og hver 5. mand i aldersgruppen 16-24 år med deres mentale helbred.

Undersøgelser fra de seneste år har vist, at den mentale sundhed især er dalende blandt de unge. Hver 3. kvinde og hver 5. mand i aldersgruppen 16-24 kæmper med deres mentale helbred. Det er blandt andet udfordringer som stress, angst og ensomhed. Med dette tilbud vil "danmark" gerne støtte op om en forebyggende tidlig indsats og give de unge støtte og værktøjer til at komme godt i gang med voksenlivet. "danmark" giver fortsat tilskud til behandling hos alle autoriserede psykologer for medlemmer, uanset om man er i en den unge aldersgruppe eller en ældre aldersgruppe.

Kilde: DR

Kontakt

Har du spørgsmål til Ungelinjen, kan du sende en e-mail til ungelinjen@sygeforsikring.dk.