Gå til hovedindhold
kontakt
Tilbage til Råd til Livet

Det vigtige stik

Ud i verden? Der er meget at tænke på, når du skal ud at rejse. En af dem kan være vaccinationer. Få gode råd og brugbare facts om vaccinationer her.

Sandt eller falsk om rejsevaccination. Vi har været på gaden for at teste danskernes viden om rejsevaccinationer. Bør du for eksempel vaccineres mod Hepatitis B, før du rejser til Thailand?

Derfor skal du vaccineres mod hepatitis A og B før rejsen til Thailand

Thailand er et af danskernes foretrukne rejsemål, men også et af de områder, hvor der er høj smitterisiko for hepatitis A og B. Læs her, hvad hepatitis egentlig er, og hvorfor du skal vaccineres.

Læs artiklen her

Tilskud som medlem af "danmark"

Hvis du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe, kan du få 50 % i tilskud til dine vaccinationer - og 75 % hvis du er mellem 16 og 25 år.

Det betaler sig at være ung...

… i hvert fald hos Sygeforsikringen "danmark", for her er der ekstra tilskud at hente, indtil du fylder 26 år. Det gælder for eksempel et forhøjet tilskud til psykolog og kontaktlinser. Samtidig får du 75 % i tilskud til vaccinationer og 100 % i tilskud til tandeftersyn, tandrensning og bitewings hos tandlægen.

Læs mere om et medlemskab af "danmark"

Svar på 6 hurtige spørgsmål - og find din gruppe!

Er du i tvivl om, hvilken gruppe der passer til dine behov? Tag testen og få et fingerpeg om, hvilken dækning der er den rigtige for dig.

Tag testen
Personer med paraply under sky

En lille skarp hver morgen, så skal du nok klare dig... Det er ikke alle gode råd, der er lige gode. Nogle gange er det bedre at opsøge en professionel. Se vores reklamefilm.