Gå til hovedindhold
kontakt
Tilbage til Råd til Livet

Ung i livet

Test dig selv, mød andre unge og bliv klogere på, hvordan det står til med sundheden. Det hele er særligt udvalgt til dig som ung.

Sandt eller falsk om tandbørstning. Er vi gode nok til at huske tandbørsten? Vi har været på gaden for at høre jeres bud.

Book en gratis samtale med en psykolog

Hos Ungelinjen kan du snakke om det, der fylder for dig. Samtalen er gratis og ventetiden kort. Tilbuddet gælder alle medlemmer af "danmark", som er mellem 16 og 25 år.

Læs mere her
"Jeg bekymrer mig rigtig meget om mit udseende og er aldrig tilfreds"

Det betaler sig at være ung...

… i hvert fald hos Sygeforsikringen "danmark", for her er der ekstra tilskud at hente, indtil du fylder 26 år. Det gælder for eksempel et forhøjet tilskud til psykolog og kontaktlinser. Samtidig får du 75 % i tilskud til vaccinationer og 100 % i tilskud til tandeftersyn, tandrensning og bitewings hos tandlægen.

Læs mere om et medlemskab af "danmark"

Derfor misser vi tandbørstningen

Hver 4. dansker misser tandbørstningen en gang om ugen - og det er især unge, der trækker gennemsnittet op. Det skyldes primært dovenskab, træthed og glemsel.

Læs mere her

2 minutter - 2 gange om dagen

Så meget og ofte skal du børste dine tænder. Vi har samlet en masse viden om danskerne og tænder.

Læs mere

Sandt eller falsk om rejsevaccination. Vi har været på gaden for at teste danskernes viden om rejsevaccinationer. Bør du for eksempel vaccineres mod Hepatitis B, før du rejser til Thailand?

Derfor skal du vaccineres mod hepatitis A og B før rejsen til Thailand

I Thailand er det hepatitis A og B, du skal vaccineres mod. Men ikke nødvendigvis begge vacciner – det afhænger af dit helbred og din rejse.

Læs mere her

Tilskud til unge

Unge mellem 16 og 25 år kan få ekstra fordele som medlem af "danmark". Det gælder blandt andet vaccinationer, tandbehandling, psykologhjælp og kontaktlinser.

Du kan hurtigt få brug for "danmark"

Når du er medlem af "danmark", får du tilskud til tandlæge, psykolog, kontaktlinser, fysioterapi, vaccination, diætist og meget mere. Meld dig ind nu, mens du er rask.

Bliv medlem
Badminton spiller